Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
NevzatOs olabilirEn kötüsü ne peki(linux deme lütfen)
NevzatOs olabilirEn kötüsü ne peki(linux deme lütfen)
Pardus kötü bir işletim sistemi .Benim bilgisayar 8 GB ram var. Sürekli kasıyor. Windows ne tarafa gidiyor acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kendisi en kötü linux olabilir
O proje iptal oldu. Tabanı oluştururken hata oldu. İptal o projeNevzatOs olabilir
Aynen en iyisi debianPardus rezalet ötesi bir işletim sistemi .
O proje iptal oldu. Tabanı oluştururken hata oldu. İptal o proje
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen en iyisi debian
W7 mi geçer? Siz geçiyorsunuz galiba? Ben hiçbir yere geçmiyorum çünkü. Windows 11 dışında Bir de en işlevsiz işletim sistemlerini övmeleri yokmu şu forum üyelerinin...windows 7 ye destek geri gelse herkes w7 ye geçer her bişey çıkarmalarında binlerce zımbırtı ek şeyler açıyolar başımıza artık 16gb ram de yetmiycek 8gb ram ler şimdiden yetersiz gelmeye başladı
Başka proje yokÜzüldüm sıradaki proje ne?
Linux en iyisi dimi hocam.Dünyanın en kötü işletim sistemi. En rezil durumdaki sistem. Her güncellemesi rezil ediyorlar
en işlevsiz değil en sade ve en iyiW7 mi geçer? Siz geçiyorsunuz galiba? Ben hiçbir yere geçmiyorum çünkü. Windows 11 dışında Bir de en işlevsiz işletim sistemlerini övmeleri yokmu şu forum üyelerinin...
Alıntıyı görüntüle
Dev asamasımda yani daha beta bile gelmedi su hali modlu win10Arkadaşlar yani Windows 11 de pek bir değişiklik bana göre Windows 10'un editlenmiş hali gibi geldi sadece bir tema giydirilmiş. Tek değişen şey görev çubuğu bazı şeylerin simgeleri. Ayrıca yeni çıkacak Windows'un ismi Windows 11 değil Windows 10X olacaktı. Bence bu ise Windows 10 iso'sunun düzenlenip tema giydirilmiş hali. Hem nereden sızdırıldığı da muamma. Eğer gerçekse büyük bir hayal kırıklığı.
windows 10 daha sade ve daha iyien işlevsiz değil en sade ve en iyi
Windows 7'ye de en işlevsiz demezsin bu arada sdfgjhlW7 mi geçer? Siz geçiyorsunuz galiba? Ben hiçbir yere geçmiyorum çünkü. Windows 11 dışında Bir de en işlevsiz işletim sistemlerini övmeleri yokmu şu forum üyelerinin...
Alıntıyı görüntüle
win 11 çıksın anında geçicem sadece teması bile yeter bence çok hoş duruyor estetik ve kozmetik olarakW7 mi geçer? Siz geçiyorsunuz galiba? Ben hiçbir yere geçmiyorum çünkü. Windows 11 dışında Bir de en işlevsiz işletim sistemlerini övmeleri yokmu şu forum üyelerinin...
Alıntıyı görüntüle