Neler Yeni

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Ayrıca bu konuda yanlış paylaşımı yapan, destekçin @-Osman- olduğunda da laf edecek misin acaba? Yoksa sen sadece seni uyaran kişilere karşı mı açık arıyorsun?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Bırakın hocam şimdi üste çıkmaya çalışacak. 24 haziran da win 11 tanıtılacak.
Attığın paylaşım ölü paylaşım tarihi Kasım 27, 2020 Win 11 bangır bangır geliyor. ve ilk geçenlerden biri olucam çıktığı zaman.
Hocam siz düzgün konuşmadan anlamıyorsunuz dediğim gibi daha yazmayın. Ne siz ne ben delirmeye devam edeyim.

En İyi Cevap
7
@Vesemir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın Gereken kişilere uyarı/ban yada ne biliym ne gerekiyorsa verilsin ve konu kilitlensin.
Üyelere faydalı olmak için uzun bir yazı yazdım 2 saatimi harcadım. Sonuç: Konum yine bazı çekemeyenler yüzünden kirlendi ve burada mağdur olan ben oldum. Birdaha da bu forumda böyle faydalı konu açıp vaktimi harcamayacağım asla.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ayrıca yanlış paylaşımı destekçin @-Osman- olduğunda da laf edecek misin acaba? Yoksa sen sadece seni uyaran kişilere karşı mı açık arıyorsun?
Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.
Senin onu tuttuğunu söylemiyorum. Destekçi demek kötü bir laf değil. Ben de @Şans burda! Yı destekliyorum. Desteklemek onun tarafında olup onu haklı bulmak demektir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

prmdmnn

80+ Bronze
@Vesemir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın Gereken kişilere uyarı/ban yada ne biliym ne gerekiyorsa verilsin ve konu kilitlensin.
Üyelere faydalı olmak için uzun bir yazı yazdım 2 saatimi harcadım. Sonuç: Konum yine bazı çekemeyenler yüzünden kirlendi ve burada mağdur olan ben oldum. Birdaha da bu forumda böyle faydalı konu açıp vaktimi harcamayacağım asla.
Konu bence gayet yerinde ve söylediklerin mantıklı. Eline sağlık.

En İyi Cevap
7
Konuyu okumadan yorum yapmaya devam et. Beni banlatmaya çalışan bir kitle var diyor, ben cevabımı veriyorum. Maydonoz olmana gerek yok anlayacağın.
Evet var dün oto ban yediğimde sevinen neredeyse halay çekecek kişiler @XecAts ve siz ayrıca @baid olması dışında sorun yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom