Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bırakın hocam şimdi üste çıkmaya çalışacak. 24 haziran da win 11 tanıtılacak.
Attığın paylaşım ölü paylaşım tarihi Kasım 27, 2020 Win 11 bangır bangır geliyor. ve ilk geçenlerden biri olucam çıktığı zaman.
Hocam siz düzgün konuşmadan anlamıyorsunuz dediğim gibi daha yazmayın. Ne siz ne ben delirmeye devam edeyim.

@Vesemir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın Gereken kişilere uyarı/ban yada ne biliym ne gerekiyorsa verilsin ve konu kilitlensin.
Üyelere faydalı olmak için uzun bir yazı yazdım 2 saatimi harcadım. Sonuç: Konum yine bazı çekemeyenler yüzünden kirlendi ve burada mağdur olan ben oldum. Birdaha da bu forumda böyle faydalı konu açıp vaktimi harcamayacağım asla.

Ayrıca yanlış paylaşımı destekçin @-Osman- olduğunda da laf edecek misin acaba? Yoksa sen sadece seni uyaran kişilere karşı mı açık arıyorsun?
Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.

Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.
Senin onu tuttuğunu söylemiyorum. Destekçi demek kötü bir laf değil. Ben de @Şans burda! Yı destekliyorum. Desteklemek onun tarafında olup onu haklı bulmak demektir.

@Vesemir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın Gereken kişilere uyarı/ban yada ne biliym ne gerekiyorsa verilsin ve konu kilitlensin.
Üyelere faydalı olmak için uzun bir yazı yazdım 2 saatimi harcadım. Sonuç: Konum yine bazı çekemeyenler yüzünden kirlendi ve burada mağdur olan ben oldum. Birdaha da bu forumda böyle faydalı konu açıp vaktimi harcamayacağım asla.
Konu bence gayet yerinde ve söylediklerin mantıklı. Eline sağlık.

Konuyu okumadan yorum yapmaya devam et. Beni banlatmaya çalışan bir kitle var diyor, ben cevabımı veriyorum. Maydonoz olmana gerek yok anlayacağın.
Evet var dün oto ban yediğimde sevinen neredeyse halay çekecek kişiler @XecAts ve siz ayrıca @baid olması dışında sorun yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,028
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri