Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Bırakın hocam şimdi üste çıkmaya çalışacak. 24 haziran da win 11 tanıtılacak.
Hocam siz düzgün konuşmadan anlamıyorsunuz dediğim gibi daha yazmayın. Ne siz ne ben delirmeye devam edeyim.Attığın paylaşım ölü paylaşım tarihi Kasım 27, 2020 Win 11 bangır bangır geliyor. ve ilk geçenlerden biri olucam çıktığı zaman.
Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.Ayrıca yanlış paylaşımı destekçin @-Osman- olduğunda da laf edecek misin acaba? Yoksa sen sadece seni uyaran kişilere karşı mı açık arıyorsun?
Bunu diyen sizmisiniz? Az önce arkadaşa küfür etmemek için kendinizi zor tuttuğunuzu yazdınız. Düzgün konuşmadan anlamayan kimin olduğu belli oluyor.Hocam siz düzgün konuşmadan anlamıyorsunuz dediğim gibi daha yazmayın. Ne siz ne ben delirmeye devam edeyim.
Senin onu tuttuğunu söylemiyorum. Destekçi demek kötü bir laf değil. Ben de @Şans burda! Yı destekliyorum. Desteklemek onun tarafında olup onu haklı bulmak demektir.Ben kimsenin destekçisi, kismenin yardımcısı, kimsenin yandaşı DEĞİLİM. Yeter artık kimseyle beni bir TUTMAYIN. Kimsenin yazdığı yazı beni, benim ayzdığım bir yazı başkasını BAĞLAMAZ.
Sizde ancak konu değiştiriyorsunuz. Windows 11 ile ne alakası var bu konunun şimdi?Konuyu okumadan yorum yapmaya devam et. Beni banlatmaya çalışan bir kitle var diyor, ben cevabımı veriyorum. Maydonoz olmana gerek yok anlayacağın.
Ama ben kimsenin yanında değilim,kimseyi desteklemiyorum, kimseyi tutmuyorum.Senin onu tuttuğunu söylemiyorum. Destekçi demek kötü bir laf değil. Ben de @Şans burda! Yı destekliyorum. Desteklemek onun tarafında olup onu haklı bulmak demektir.
aslında devam ettirip dahada çıldırabiliriz ama boş verdelirmeye devam edeyim.
Konu bence gayet yerinde ve söylediklerin mantıklı. Eline sağlık.@Vesemir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın Gereken kişilere uyarı/ban yada ne biliym ne gerekiyorsa verilsin ve konu kilitlensin.
Üyelere faydalı olmak için uzun bir yazı yazdım 2 saatimi harcadım. Sonuç: Konum yine bazı çekemeyenler yüzünden kirlendi ve burada mağdur olan ben oldum. Birdaha da bu forumda böyle faydalı konu açıp vaktimi harcamayacağım asla.
Vallahi ben de anlamadım konu nereden buralara geldi.Sizde ancak konu değiştiriyorsunuz. Windows 11 ile ne alakası var bu konunun şimdi?
Beni banlatmaya çalışan kitle var diyende bendim zaten xDSizde ancak konu değiştiriyorsunuz. Windows 11 ile ne alakası var bu konunun şimdi?