Bakın bu buraya yazacağım son mesaj daha da ne kadar kudurtmaya çalışsanız da toxiclik yapsanız da gelir bir mesaj bir reaksiyon dahi atmayacağım.
Ben ne windows 11 sahte dedim, ne windows 11 gerçek dedim. Ben dereyi görmeden, hiçbir resmî açıklama olmadan paçaları sıvamayın dedim. Attığım paylaşım ölü bir paylaşım değildi. Aradan sadece 6 ay geçmiş bir yazıyı attım. Evet biliyorum şirket politikaları ve düşünceleri değişebilir, yani eski yazılara çok da güvenmemek lazım. Ama bu yazı eski DEĞİL. 6 ay önce "Kesin bir şekilde windows 11 çıkmayacak, windows 10 windows'un son sürümüdür, bundan sonra sadece onu güncelleyeceğiz." diyen bir firma bu açıklamadan 1 saniye sonra fikir değiştirip windows 11 geliştirmeye başlasa dahi 6 ayda bir işletim sistemi prototibi anca çıkar. Ki bu yazıyı paylaştıktan 1 saniye sonra fikir değiştirmediklerini hepimiz biliyoruz.
Bir çoğunuz konuyu farklı taraflara çekip yazdıklarımı çarpıttınız, iftitira attınız ve beni sinirlendirip hakaret etmeye çalıştırdınız. Zaten istesem banlattırırdım derken "banlattırmaya çalıştım zaten ama yemedin" demek olduğunu düşünüyorum. Ben hiçbir kimseye en ufak bir hakaret bile etmeme rağmen çoğunuz "gereksiz insan, boş" gibi söylemlere başvururken üslubunuz hep agresif bir tutumdaydı. Konuyu kirleten ben değil tamamen sensin güzel kardeşim
@Şans burda! .