Neler Yeni

Windows 11 Sorunlu Güncellemesi Artık Zorunlu Oluyor!🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Umut Yıldız
Microsoft'un isteğe bağlı olarak sunduğu 24H2 güncellemesi birçok kişide sorunlara yol açmıştı. Güncelleme artık zorunlu hâle geliyor.
Windows 11 kullanıcılarının artık adını bile duymak istemediği 24H2 güncellemesi, Microsoft tarafından kullanıcılara kurulmaya zorlanıyor.
Sizin düşünceleriniz neler??

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İçinde 24H2 güncellemesiyle beraber olan ISO formatındaki Windows 11 yok mu Microsoft'un sitesinde?

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit Çetinkaya
Windows 11 kullanımı halen pişmanlıkları beraberinde getirmektedir..

hamburkus

80+
Windows 11 kullanımı halen pişmanlıkları beraberinde getirmektedir..
Windows 10'a göre nasıl bi eksisi var hocam hocam 6-7 aydır 11 kullanıyorum bi sorun yok bende performans etkisi olur mu

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu son gelen KB5050009 kodlu güncellemeden mi bahsediyoruz ?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Win10 da yaşamadifim çok sorun yaşadım Win 11 24h2 de surekli kernel 41 63 Ama son 1 aydir sorun yok

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yiğit Çetinkaya
Windows 10'a göre nasıl bi eksisi var hocam hocam 6-7 aydır 11 kullanıyorum bi sorun yok bende performans etkisi olur mu
İmzamda yer alan cihaz üzerinde test ettim. DDR5 ve nispeten güncel bir sistem kullandığım için herhangi bir sorun yaşamayacağımı düşünerek kurulumu gerçekleştirdim. Ancak sonrasında bazı oyunlarda gereksiz çökmeler, oyuna giriş yapamama, FPS düşüşleri gibi problemlerle karşılaştım. O dönemde genellikle hikaye odaklı oyunlar oynuyordum. Bu sorunların Windows 10'a geçiş yaparak düzelip düzelmeyeceğini görmek için tekrar Windows 10 kurdum. Aynı oyunları herhangi bir sorun yaşamadan aylarca oynadım ve o zaman Windows 10'un hala ne kadar optimize bir işletim sistemi olduğunu bir kez daha fark ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Umut Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzamda yer alan cihaz üzerinde test ettim. DDR5 ve nispeten güncel bir sistem kullandığım için herhangi bir sorun yaşamayacağımı düşünerek kurulumu gerçekleştirdim. Ancak sonrasında bazı oyunlarda gereksiz çökmeler, oyuna giriş yapamama, FPS düşüşleri gibi problemlerle karşılaştım. O dönemde genellikle hikaye odaklı oyunlar oynuyordum. Bu sorunların Windows 10'a geçiş yaparak düzelip düzelmeyeceğini görmek için tekrar Windows 10 kurdum. Aynı oyunları herhangi bir sorun yaşamadan aylarca oynadım ve o zaman Windows 10'un hala ne kadar optimize bir işletim sistemi olduğunu bir kez daha fark ettim.
Evet kral Windows 11 çok iyi bir işletim sistemi değil hala sorunları var

Top Bottom