TMp derken hocam?tmp açtın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral linuxa noldu
direk formatsız geçebiliyosun 10dk de geçiyor
Bu çözümleri biliyorum hocam eyw denedim sonuç aynı şuan 2 PC ye 10 formati atıyorumBİOS güncel mi? Güncel ise ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurmayı dener misin?
Bende hantal anlamadım gitti ağır oyunda yok sistemde ama çok saçma sapan performans sorunu varWin 11 kullanıyorum geçeli 2 ay civarında oldu amd wattman hataları arttı bunun dışında hız olarak filan sorun yaşamadım
Bu dediğin sorunları ben ilk Windows 11 çıkınca geçtikten sonra olmuştu. BİOS Windows 11 uyumlu çıkmamıştı. Sonra Windows 10 LTSB ya da LTSC kurdum. BİOS Windows 11 uyumlu çıktıktan sonra tekrardan Windows 11 kurdum. Bir daha performans kaybım olmadı o gün bugündür Windows 11 kullanıyorum.TMp derken hocam?
Bu çözümleri biliyorum hocam eyw denedim sonuç aynı şuan 2 PC ye 10 formati atıyorum
youtube dan bak biostan tmp 2.0 açman gerekiyor çoğu uygulama içinTMp derken hocam?
Bu çözümleri biliyorum hocam eyw denedim sonuç aynı şuan 2 PC ye 10 formati atıyorum
Bende hantal anlamadım gitti ağır oyunda yok sistemde ama çok saçma sapan performans sorunu var
Evet değil.Neden 10 gibi stabil değil bu işletim sistemi anlamış değilim yüklü oyun vs yok fakat okadar hantal çalışıyorki sanki yük altında PC Windows 10'da bu şekilde değil mesela
Rtx 2060
Ryzen 5 2600
16 GB RAM XMP AÇIK
Bu sistemde bu şekilde bir performans vermemesi lazım diye düşünüyorum ve tekrar 10 donucem
nasıl geçiyoruz ve veri kaybı oluyor mu?tmp açtın mı
kral linuxa noldu
direk formatsız geçebiliyosun 10dk de geçiyor
O sadece 10 gün içinde oluyor diye biliyorum. Ben dönemedim bir türlü Win10'a.direk formatsız geçebiliyosun 10dk de geçiyor
hocam youtubeden bak güvenlikle alakalı bir şeynasıl geçiyoruz ve veri kaybı oluyor mu?
olabilir valla bilmiyorumO sadece 10 gün içinde oluyor diye biliyorum. Ben dönemedim bir türlü Win10'a.