Windows 11 tpm 2.0 sorunu

Reaksiyon skoru
11
wd 11 e geçmek istiyorum bu sorunu verdi araştırdım açılması gerekiyomuş ama aradım bulamadım b650 eagle gigabyt kullanıyorum, anakartta o özellik yoksada nasıl indiricem teşekkürler.

wd 11 e geçmek istiyorum bu sorunu verdi araştırdım açılması gerekiyomuş ama aradım bulamadım b650 eagle gigabyt kullanıyorum, anakartta o özellik yoksada nasıl indiricem teşekkürler.
hocam windows 11 de size söylemek istediğim bir şey var mesela yükledinizya windowsu arka planı kendiniz ayarlayın saçma sapan ekran resmi gidip geliyo siyah falan oluyo duvar kağıdı

Tpm 2.0 aktif et biostan

aga denedim olmuyor başka bir yöntem yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmuyor
Secure boot aktif et diyor olabilir mi birden fazla hata modeli var valoda özellikle hata verir tpim 2.0

Nasıl yani kurdun açılışta mı ver
Veriyor hatayı yoksa oyun girerken mi

Win11 yukleyeceksen tpm ugrastirmayan isolar var fullprogramindir sitesinden bakabilirsin kinghaze ayar çekiyor isolara
inerken sistem gereksinim karşılamıyor diyor

Nasıl yani kurdun açılışta mı ver
Veriyor hatayı yoksa oyun girerken mi

Win11 yukleyeceksen tpm ugrastirmayan isolar var fullprogramindir sitesinden bakabilirsin kinghaze ayar çekiyor isolara
yapıncadaa resmi doğru dürüst olsun istiyorum ama başka çözüm yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,514
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri