İsmail Enes
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Selamlar freedos bir laptop satın aldım Windows 11 kurdum ürün anahtarının nereden satın alabilirim
Key almana gerek yokSelamlar freedos bir laptop satın aldım Windows 11 kurdum ürün anahtarının nereden satın alabilirim
Teşekkür ederim ilk bakışta anlayamadım destek alabileceğim video bulunuyor mu ?Key almana gerek yok
Ücretsiz Windows / Office Etkinleştirme (MAS)
Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz. Microsoft Activation Scripts...forum.donanimarsivi.com
Teşekkür ederim ilk bakışta anlayamadım destek alabileceğim video bulunuyor mu ?
Bunlardan virüs yiyenler olmuyormu? Korsana girmezmi bu?
mas iyidir hocam office programalrini etkinlestirdim mukemmel
yok https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts acik kaynak kodluBunlardan virüs yiyenler olmuyormu? Korsana girmezmi bu?
hocam attığım konuda github sayfası da var kodları incleyebilrsin. en kötü yapay zekaya sordurup da bakabilirsin. forumlarda dolaşıyor zaten. Bir sorunu yok yazılımın.Bunlardan virüs yiyenler olmuyormu? Korsana girmezmi bu?