oem keyler anakarta kazınır biligisayara format attıgında gitmezler Retail keyler ise bilgisayarı sıfırladıgında tekrar almak durumunda kalacaksın onerim oem bende oem aldım oem retaile göre biraz daha pahalı trendyol hepsiburada gibi sitelerde satılıyor
Bende almayı düşünüyorumda sıkıntı çıktımı?Reis şu ürünü aldımda inşallah doğru almışımdırMicrosoft Windows 11 PRO OEM Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 PRO OEM Dijital Lisans Anahtarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
evet doğru ancak biraz dAHA araştırıp 100TL bandında bulabilirdin diye düşünüyorum ben 1 2 ay önce almıştım 90tl ye şuanki fiyatları bilmiyorumReis şu ürünü aldımda inşallah doğru almışımdırMicrosoft Windows 11 PRO OEM Dijital Lisans Anahtarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 PRO OEM Dijital Lisans Anahtarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
çok vermişsin hocamSanırım ben biraz kazıklanmışım 390₺ ye almıştım 2 hafta kadar oldu ucuzda bir sıkıntı olur diye görünüşe bakılırsa olmuyormuş
Ben PTT üzerinden aldım 26TL falandı. Aktif ettim ve kullanıyorum.Beyler windows ürün anahtarı almam gerek hangi site güvenlidir?
Oem falan bunların arasındaki fark ne?
Sizce hangisini alayım?
Öyle olmuş kral ya konulardan bulmuştum bende önermişlerdi baya siteyi trendyola vs bakmak aklıma gelmedi 3 5 fazla olsun sağlam olsun dedim de böyle oldu sağlık olsunçok vermişsin hocam