Windows 11 Uyumuluk testi

Reaksiyon skoru
36
Selamlar millet

Şimdi ben Windows 11 testi yaptım hem kendi araçlarından hemde alternatif bir yazılımdan ve sonuç bu oldu
TMP Version gereksiz bir özellik olmasına rağmen uyumsuz demesi saçma bişey zaten, hepsi bende ok çıktı sizde ne?

Yazılımın GitHub İndirme Linki
Windows 11 Uyumluluk Testi Yazılımı İndirme Linki

Not: İlk baştaki yazılım daha iyi diyebilirim Sadece TMP versiondan hata alırsınız bilginize.Diğerleri OK sa tabi.

Ekler

• SSS.png
    SSS.png
    50.7 KB · Hit: 65
  • SSSS.png
    SSSS.png
    175.3 KB · Hit: 69
TPM zorunluluğunun ben nihai sürüm çıkana kadar kalkacağını düşünüyorum. Aşırı saçma bir şey çünkü.

Bende bütün gereksinimler karşılanıyor.

bios'dan tpm açman lazım
O özellik kaldırılacaktır, açmama gerek yok şifrelemeyle işim yokken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TPM zorunluluğunun ben nihai sürüm çıkana kadar kalkacağını düşünüyorum. Aşırı saçma bir şey çünkü.

Bende bütün gereksinimler karşılanıyor.
Bende öyle kaldırlıması gerekiyor çünkü kullanıcıların %1 bile kullanmaz şifreleme özelliğini.

O özellik kaldırılacaktır, açmama gerek yok şifrelemeyle işim yokken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle kaldırlıması gerekiyor çünkü kullanıcıların %1 bile kullanmaz şifreleme özelliğini.
Ayrıca bazı ülkelerde TPM kullanılması yasalar gereği yasak. Mecbur kaldırılacak zaten.

kapalıyken windows 11 şifre giriş ekranı hata veriyor şifrenize ulaşılmadı diye
Dediğin olay olmuş olsaydı Windows 10 da kullanamazdık, TMP olayı dosya şifreleme de ve Disk şifrelemede kullanılan bişeydir sadece. Aldığın hata ise Dosya şifrelemesine kullanılmış olmasından kaynaklı bir durum. Şuanda herhangi bir dosyaya sağ tıkla şifre oluştur girişte o şifreyi ister.

Geri