Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
Arkadaşlar son güncellemeler ile birlikte ufak da olsa performansın düştüğünü fark ettim. Oyunlarda çok büyük bir FPS problemim yok fakat RAM çok düşük laptopta 8 GB ram var sadece.

Hem ram kullanımı açısından hemde genel performans açısından windows 11'i mi windows 10'u mu tercih ediyorsunuz?

Ve yakın bir zamanda bunun karşılaştırmasını yapan bir youtuber varsa link atabilir misiniz. ben bulamadım son aylarda yapan birisini. en düzgünleri 2 yıl önce.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Arkadaşlar son güncellemeler ile birlikte ufak da olsa performansın düştüğünü fark ettim. Oyunlarda çok büyük bir FPS problemim yok fakat RAM çok düşük laptopta 8 GB ram var sadece.

Hem ram kullanımı açısından hemde genel performans açısından windows 11'i mi windows 10'u mu tercih ediyorsunuz?

Ve yakın bir zamanda bunun karşılaştırmasını yapan bir youtuber varsa link atabilir misiniz. ben bulamadım son aylarda yapan birisini. en düzgünleri 2 yıl önce.
Sadece RAMden bilgi bulmamızı beklemeyin, sisteminizi söyleyin.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Win 11 geçmedğim için kendimi tuşlu telefon kullanıyormuş gibi yeniliklerden geri kalmış hissediyorum lakin win11de ki kullanıcı şikayetleri ve performans sorunları da geçmeme engel oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.

W11 geçmediğim için hergün daha mutlu uyanyorum.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Burada sormak istediğim şey direkt windows 10 v 11 performansı bilgisayarımla alakalı bir soru değil.
şu an ki değerler daha farklı, Windows 11 24H2 bu eski 11 sürümlerine göre çok daha hızlı.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
BYsimiti
ben w10 diyorum desteği biterse ltsc yüklerim öyle devam ederim sana kalmış w11de yüklerimde hantal

Top Bottom