Valla hocam ben geri döndüm 10 a nedeninide sorarsanız alışamadım bi türlü ses karıştırıcısına sadece buda değil wifi kartı çalışmıyordu benim kullandığım dönemde hala varmı o sorun bilmiyorum yoksa gayet güzeldi tasarım olarak falanYakın zamanda ben yaptım gayette memnunum fps olarak performans olarak hiçbir fark yok. Evet win 11 ilk çıktığında uyumsuz çalışıyordu ama şu an için gayet iyi. Hatta windows 10da işlemci frekansım sabit 4ghz çalışırken windows 11de 4.4ghzye kadar single core turbo boost kullanabiliyorum win 10da olmuyordu.
Ben Windows 11 öneren birisi değilim ama güncel olanı kullanmak her zmn daha güvenli ve daha iyi bir performans sağlar.Windows 11 e geçiş yapılır mı?
Ama tabii güncel kullanmak her zaman daha güvenli.Pek iyi değil bence. Animasyonlar yüzünden yavaş.
Windows 10 hala güncelleme almaya devam ediyor. Windows 10 daha ölmedi hala güncel.Ama tabii güncel kullanmak her zaman daha güvenli.
ama 11 daha güncelWindows 10 hala güncelleme almaya devam ediyor. Windows 10 daha ölmedi hala güncel.
güncel derken sanırım daha fazla gereksiz uygulama var diyorsun sanırım. Windows 11'in kayıt defterinde bile Windows 10 yazıyor.ama 11 daha güncel