Windows 11'de Oyun oynanılırmı ?

Reaksiyon skoru
24
Herkese iyi forumlar agalar. R3 2200G, 16GB 3200Mhz Ram, A320 Anakart (TPM2.0 Var), 2TB Hdd'ye sahibim. Şuan bu bilgisayara W11 PRO Kursam oyunlarda bir artısı veya eksisi olurmu ? Benimkine benzer bir setupda W11 Kullanan var mı ?

Herkese iyi forumlar agalar. R3 2200G, 16GB 3200Mhz Ram, A320 Anakart (TPM2.0 Var), 2TB Hdd'ye sahibim. Şuan bu bilgisayara W11 PRO Kursam oyunlarda bir artısı veya eksisi olurmu ? Benimkine benzer bir setupda W11 Kullanan var mı ?
İşlemcinin Windows 11 desteği yok. Windows 10'dan devam etmen daha iyi olur.

Dostum ona bakarsan https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-11-pro-detayli-inceleme.413591/ bu linkteki kralın bilgisayarında hiç ama hiç desteklemeyen 1. nesil bir ryzen var ama takır takır çalışmış hatta w10 dan daha fazla performans göstermiş ?
Ben sana kurma demedim ki. Sadece işlemcinin desteği yok dedim. Kalan bileşenlerin Windows 11 için yeterli. Gene de senin bileceğin iş. Problem yaşarsan tekrar Windows 10'a geçeceksin.

Ben sana kurma demedim ki. Sadece işlemcinin desteği yok dedim. Kalan bileşenlerin Windows 11 için yeterli. Gene de senin bileceğin iş. Problem yaşarsan tekrar Windows 10'a geçeceksin.
Anladım canım teşekkür ettim :)

Geri