Yok ssd ye kuruluBen 3-4 gün önce virüs yediğim de direkt bilgisayara format attım. Yani o zaman M2.SSD / HDD dahil her şey silinecek zannettim ama ne yaptıysam anlamadım ancak HDD'm hala aynı şekilde duruyordu. Herhalde diski silip yeni disk açmadığımdan kaynaklı. Eğer ona karşı korkun varsa "Ayarlar" kısmından sıfırlamak yerine USB ile sıfırla, sonrasında benim dediğim gibi HDD'yi silip yenisini açmadan direkt devam et. Fakat eğer W11'in de HDD'ye kurulursa zorunlu olarak HDD sıfırlanmalı diye biliyorum.
evet harici disk kullanıyorum yani söküp sıfırlarsam tekrar win 10 olduğunda takarsam oyunlar tekrar gelirmi bir sıkıntı olur mu ?harici disk kullanıyorsan format atarken sök öyle format at
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten windows kurulum esnasında soruyor ama yapamam dersen sökebilirsin harici diski format atarken
Bu arada yazdığın için teşekkür ederimBen 3-4 gün önce virüs yediğim de direkt bilgisayara format attım. Yani o zaman M2.SSD / HDD dahil her şey silinecek zannettim ama ne yaptıysam anlamadım ancak HDD'm hala aynı şekilde duruyordu. Herhalde diski silip yeni disk açmadığımdan kaynaklı. Eğer ona karşı korkun varsa "Ayarlar" kısmından sıfırlamak yerine USB ile sıfırla, sonrasında benim dediğim gibi HDD'yi silip yenisini açmadan direkt devam et. Fakat eğer W11'in de HDD'ye kurulursa zorunlu olarak HDD sıfırlanmalı diye biliyorum.