Onurkotlutok05
80+ Gold
PC kaldırmadığı için win 10 dewam go brrrrr
komple çıksın geri dönüşler iyi olursa ve babamı ikna edersem bekle beni win 11Ben Win 10'dan koşarak geçtim dayanamadım çünkü 6 yıldır bıktım Windows 10'dan
Bir şey diyimmi ben Windows 10'a geçeli 1.5 yıl falan oldu geçmeden önceki PC acayip kötüydü 2GB ram vardı :c oyüzden bana göre hala Windows 10 güzelBen Win 10'dan koşarak geçtim dayanamadım çünkü 6 yıldır bıktım Windows 10'dan
Ben çıkar çıkmaz geçtiğim için 11 bana ilaç gibi geldiBir şey diyimmi ben Windows 10'a geçeli 1.5 yıl falan oldu geçmeden önceki PC acayip kötüydü 2GB ram vardı :c oyüzden bana göre hala Windows 10 güzel
bana ikonlar güzel görünmedi beBen çıkar çıkmaz geçtiğim için 11 bana ilaç gibi geldi
Bana aşırı güzel göründü aşık oldum resmen Windows 11'e.bana ikonlar güzel görünmedi be
kullandıkça alışırım
Benim yeni güzel bir PC alalı 1 yıl oldu 1.5 yıl önce eski PC'mde Windows 10'u kullanıyordum 3 yıl falanda önceki PC'de Windows 7 kullanıyordum hatta Windows 10'a geçmiş gibi Windows 10 translation muydu neydi adını bilmiyorum onu kullanıyordum fake Windows 10 gibi bir şeyBen çıkar çıkmaz geçtiğim için 11 bana ilaç gibi geldi
amanin ilk kez sanal makine'ye aşık olan görüyorumBana aşırı güzel göründü aşık oldum resmen Windows 11'e.
Bi arkadaş vardı forumda windows 11 gelmicek diye benle dalga geçmişti şimdi nerde o bi bulsamBen geçmeyi düşünmüyorum çok karışık geliyor öğrenmesi falan zor olur büyük ihtimal Windows 10 ile devam edeceğim.
Siz geçecek misiniz?
Sanal makineye kurmadım ki direk ana bilgisayarıma kurdum şuan Windows 11 den yazıyorum.amanin ilk kez sanal makine'ye aşık olan görüyorum