- Reaksiyon skoru
- 22,493
işte bu özelliği sevmedimVar. Eski yerine koyabiliyorsun.![]()
işte bu özelliği sevmedimVar. Eski yerine koyabiliyorsun.![]()
Eskiye alışan ve gelişime açık olmayan bir baba daha.Geçmeyi çok isterim ama babam izin vermiyor![]()
Var olmasaydı geçme imkanım %0 dı.kaydırma var mı ki ?![]()
Neden sevmiyon ki babanı :dEskiye alışan ve gelişime açık olmayan bir baba daha.
Babası olmayan bne:![]()
Bende bunu sorcaktım xdbu arada merak ettim win 10 mu daha performanslı win 11 mi ? @Şans burda! (oyunlarda FPS artışı var mı ?)
Yok ya ölmediAllah Rahmet eğlesin.![]()
He öldü sandımYok ya ölmedi
Yaşıyor sadece ayrıldılar. Zaten babamı sevmiyorum sorun yok![]()
Daha hızlı çalışıyor açılış kapanış hızlandı ve arayüz hızlandı. Ancak oyunları bilemiyorum oyun oynamadığım için. Sadece gördüğüm kadarı ile ram kullanımında 150-200mb azalma var.bu arada merak ettim win 10 mu daha performanslı win 11 mi ? @Şans burda! (oyunlarda FPS artışı var mı ?)
Çünkü annemi çok üzmüşHe öldü sandımneden sevmiyosun ki babanı
tamamdır cevap için sağ olDaha hızlı çalışıyor açılış kapanış hızlandı ve arayüz hızlandı. Ancak oyunları bilemiyorum oyun oynamadığım için. Sadece gördüğüm kadarı ile ram kullanımında 150-200mb azalma var.
Öyle bir şey yapsa bende sevmem iyi yapmışın.Daha hızlı çalışıyor açılış kapanış hızlandı ve arayüz hızlandı. Ancak oyunları bilemiyorum oyun oynamadığım için. Sadece gördüğüm kadarı ile ram kullanımında 150-200mb azalma var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü annemi çok üzmüş![]()
Aynı fikirdeyim.Windows 11'in Cherry Hill paketi olmayan, sadece temayı ufakça değiştiren geliştirici sürümü ISO'suna bile bu denli geçen var.
Ana sürüm çıkıp özelliklerine kavuşmuş bir Windows 11'e insanlar akın edecektir. Yeni arayüz ve özellikler şahane duruyor, çok hoş.
Fakat illaki uyumluluk sorunları olacaktır, çokça da hatası olacaktır. Tüm her şey iyice oturana kadar Windows 11'e geçmem sanırım.