Windows 11e geçilir mi?

Şuan kuracağım sistem İ5 10400F, RX 6600XT ve 16GB ram var.

Onda bir sorun yaşamazsam İ7 6. nesil bir laptop var ona da kuracağım.
laptopa kurmanızı tavsiye etmem ama sisteminiz gayet yeterli hocam ben aylardır win11 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım düzelttiler gibi sorunları

Bu pcye kurun ama diğer laptopa önermem

Tasarımı hoşuna gidiyorsa geçebilirsin, Win11`e biraz alışman gerekecek bazı farklılıklar var. Geçişir mi sorusuna gelirsem, uzun süredir kullanıyorum, şuan Win10 ne kadar sorunsuzsa 11`de o kadar sorunsuz diyebilirim.
Senin sistemde Win 10 ile 11 arasında neredeyse fark yok, Win 11`in farkı 12nth Gen ve üstü İntel işlemciler de belli oluyor.

Geçme sebebin tasarımları daha modern olduğundansa tavsiye etmem. Ben geçtim bana yavaşımsı geldi, valoranta falan giremedim garip garip şeyler yaşadım. Hiç uğraşma, kal.

Hiçbir farkı yok gibi bişey. Beklemen gerek yok Bi eksikliğinde görmedim artısınıda. Son sürüm olur en azından.

Bir yıldır sorunsuz kullanıyorum.İmzada olan sistemimle

Geçme sebebin tasarımları daha modern olduğundansa tavsiye etmem. Ben geçtim bana yavaşımsı geldi, valoranta falan giremedim garip garip şeyler yaşadım. Hiç uğraşma, kal.
Kanka valo normal, biostan secure boot değiştireceksin açılacak başka sorun yaşadıysan bilemem

düşük donanımlı pclerin geçmemesi laızm bence 11 e gt820 li bir laptopu w11 e geçirdim ciddi fps düşüşü gördüm ama rx6600 lü sistemimde daha iyisi fps artışı gördüm

Masaüstü sistemde bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Tasarım olarak güzel, akıcı bu zamana kadar bir hata ile karşılaşmadım. (Ortalama 1 senedir kullanıyorum.) Tek bir yaşadığım bug var o da alt tab yaptığımda görev yöneticisindeki o an hangi uygulama açıksa simgesi kayıyor. 1-2 saat alışma süren olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,980
Üyeler
191,016
Son üye
zweihand
Geri