Neler Yeni

Windows 11e geçilir mi?

ShiroKami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat Doğan
Neden ücretsiz kullanmak varken ne olduğu bile belli olmayan bir crackli windows kullanıyorsunuz?
Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.
Key aldıysanız crackli olmuyor. Orijinal Windows kullanıyorsunuz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ilk lansman günü insiderle geçtim memlunum tavsiye ediyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Haberin olsun, format yöntemiyle değil de direkt .exe dosyasıyla kurup kendi dosyalarınla geçeceksen ve keyin varsa onla beraber geçiyorsun. Ek olarak W11 artık kullanılır yani ben sanırsam ilk çıktığı gün 2021 5 Ekim'di ve o günden beri kullanıyorum. Bug ile karşılaşmadım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Haberin olsun, format yöntemiyle değil de direkt .exe dosyasıyla kurup kendi dosyalarınla geçeceksen ve keyin varsa onla beraber geçiyorsun. Ek olarak W11 artık kullanılır yani ben sanırsam ilk çıktığı gün 2021 5 Ekim'di ve o günden beri kullanıyorum. Bug ile karşılaşmadım.
Evet dosyalarla beraber geçiyorum sıfırdan kurmayacağım. Sırf Windows etkinleşesin diye ucuz bir MAK lisans girmiştim şirket lisanslı gibi gözüküyor PC, umarım pek sıkıntı çıkarmaz 😀

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Evet dosyalarla beraber geçiyorum sıfırdan kurmayacağım. Sırf Windows etkinleşesin diye ucuz bir MAK lisans girmiştim şirket lisanslı gibi gözüküyor PC, umarım pek sıkıntı çıkarmaz 😀
10'dan 11'e dosyalarla geçmek pek sağlıklı olmaz. Şimdi sorun çıkmasa da ileride çıkma ihtimali yüksek, aynısını ben de yaşamıştım.

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
bence geçilmez

Naprigalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Kerim Doğan
Ben kullaniyorum laptopumda görev çubuğunda ses açma kapama, ekran parlaklığı ayarlamak için girilen yere her tıkladığımda 1 saniye drop yiyorum sadece bu fark ettirdi bende win 10 dan tek farkı daha estetik gözüküyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom