Windows 11e geçilir mi?

Neden ücretsiz kullanmak varken ne olduğu bile belli olmayan bir crackli windows kullanıyorsunuz?
Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.

Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.
Key aldıysanız crackli olmuyor. Orijinal Windows kullanıyorsunuz.

ilk lansman günü insiderle geçtim memlunum tavsiye ediyorum

Haberin olsun, format yöntemiyle değil de direkt .exe dosyasıyla kurup kendi dosyalarınla geçeceksen ve keyin varsa onla beraber geçiyorsun. Ek olarak W11 artık kullanılır yani ben sanırsam ilk çıktığı gün 2021 5 Ekim'di ve o günden beri kullanıyorum. Bug ile karşılaşmadım.

Haberin olsun, format yöntemiyle değil de direkt .exe dosyasıyla kurup kendi dosyalarınla geçeceksen ve keyin varsa onla beraber geçiyorsun. Ek olarak W11 artık kullanılır yani ben sanırsam ilk çıktığı gün 2021 5 Ekim'di ve o günden beri kullanıyorum. Bug ile karşılaşmadım.
Evet dosyalarla beraber geçiyorum sıfırdan kurmayacağım. Sırf Windows etkinleşesin diye ucuz bir MAK lisans girmiştim şirket lisanslı gibi gözüküyor PC, umarım pek sıkıntı çıkarmaz 😀

Evet dosyalarla beraber geçiyorum sıfırdan kurmayacağım. Sırf Windows etkinleşesin diye ucuz bir MAK lisans girmiştim şirket lisanslı gibi gözüküyor PC, umarım pek sıkıntı çıkarmaz 😀
10'dan 11'e dosyalarla geçmek pek sağlıklı olmaz. Şimdi sorun çıkmasa da ileride çıkma ihtimali yüksek, aynısını ben de yaşamıştım.

bence geçilmez

Ben kullaniyorum laptopumda görev çubuğunda ses açma kapama, ekran parlaklığı ayarlamak için girilen yere her tıkladığımda 1 saniye drop yiyorum sadece bu fark ettirdi bende win 10 dan tek farkı daha estetik gözüküyor bence

Geri