CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Valla yakın arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla Windows 11'de hala sorunlar var. Çoğu kişi Windows 11 önermiş ama ben Windows 10 öneririm.
Ne gibi sorunlar var? Müsait olduğum bir zaman bakmak istiyorum. Sürekli sorunlardan bahsedenler var ama geçtiğimden beridir bir tane bile sorunla karşılaşmadım. Bana mı denk gelmedi bilmiyorum.Valla yakın arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla Windows 11'de hala sorunlar var. Çoğu kişi Windows 11 önermiş ama ben Windows 10 öneririm.
Valla tam hatırlamıyorum ama hata veriyor diyorlardı. PC'yi yeniden başlatıyorlardı.Ne gibi sorunlar var? Müsait olduğum bir zaman bakmak istiyorum. Sürekli sorunlardan bahsedenler var ama geçtiğimden beridir bir tane bile sorunla karşılaşmadım. Bana mı denk gelmedi bilmiyorum.
tamam kanziWindows 10 aktif olarak hala daha çok kullanılıyor 11 den .ddd
Öyle kardeşim.d araştır ??tamam kanzi![]()
O sistemde nasıl stabil laW11 daha kullanışlı hocam geçmenizi tavsiye ederim ben i7 3610qm/gt650 laptoba kurdum bu bilgisayarda bile stabil ilk çıktığı gün insider ile eski sistemime indirmişti hatta sızan iso dosyasını bile kurmuştum o zamanda beri sıkıntısız ve W10dan daha iyi
baya stabil hocam temmuzdan beri stabil şekilde kullanılıyorO sistemde nasıl stabil la![]()
Biz Windows 10 süper Lite ghost tan devamkebaya stabil hocam temmuzdan beri stabil şekilde kullanılıyor
sistem neBiz Windows 10 süper Lite ghost tan devamke![]()
RX 470 O.Csistem ne
aslında ssd varsa normal W10 yada 11 kurulabilirRX 470 O.C
İ5 3550 3.7Ghz 4 çekirdek 6mb önbellek
8+4 12gb ddr3 12GB 1600Mhz ram
500w psu
66hz IPS monitör 1920x1080
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmaya başladım ama hocam Nvidia 4060ti li sistem dizeceğim inşallah ileride