Windows 11'e Geçmelimiyim?

Lagdows'a 11'e geçmenizi tavsiye etmem.

Microsoft bence kendi mezarını elleriyle kazıyor. Yapay zekayı entegre yaptıkları gibi sistem performansı düşüşe geçti.
Bende fazlaca kurdum-sildim, kurdum-sildim en sonunda bıktım Microsoftu terkettim. Şimdi onlar düşünsün 😂

1- Yapay zeka ------->>>> Silinsin
2- Recall ------->>>> Silinsin
3- Bloatware programlar ------->>>> Silinsin
4- Silinmeyen Edge. One Drive vs vs ------->>>> Rahat Silinebilir olsun
5- Reklamlar ------->>>> Silinsin
6- Güncellemeleri dayatmalar 8.1 kullanana zorla 10. 10 kullanana zorla 11 dayatma. ------->>>> Dayatmalar son bulsun
7- Güncellemeyle sistemi hantallaştırmak ------->>>> Güncellemeler sistem altyapısını şişirmesin çakışma yaşatmasın.
8- HDD disklerin anasını ağlatmak. 8.1 sonrası HDD yi mahvetti şu microsoft. ------->>>> Sistem hafifletilsin hdd bile çok hızlı boot yapabilsin.
9- Ayarlar arayüzünü Android sistem ayarlarına benzetmek ------->>>> Eski Windows 7 tarzı dolu-dolu ayarlar menüsü olsun. Butonu sağa sola çekmekle ayar olmaz.
10- Zorunlu Microsoft hesabı açmak dayatması ------->>>> Microsoft hesabı dayatması kadar saçma bir şey olamaz zaten. Silinsin.
11- Zorunlu lisans girilme dayatması ------->>>> Lisans girilmediğinde sistem demo modda çalıştığını biliyormuydunuz? RTX 5090 karta 450 watt güç gitmesi gerekirken 400 wattla sınırlıyor windows. Lisans girmezsen o sınırı hiçbirzaman 450 watt a çekemezsin. Linustechtips forumunda birisi bu sorunla karşılaşmıştı.

12- TPM 2.0 şimdi de istiyorlarmı bilmem ama bunu da dayatmaları. ------->>>> TPM çipli anakart satmasınlar. Bu TPM modülünün çok kötü bir şey olduğu gibi içimde hiss var. Güyam parolaları korumak için. Yersen.
Asıl isminin Transform Platform Module olabileceğini düşünüp duruyorum.
Çünkü Yapayzeka recall sürekli Microsoft ile veri alışverişi yapıyor, Bunun için donanım seviyyeli Transform yani sürekli veri akışı sağlayan birim gerekli bilgisayarda ne var ne yok sömürüp microsoftun avucuna koymak için.

İnsanları gözaltına alıp sürekli izleme yemini etmişler sanki.

Bu kadar şeyi silseler yada düzeltseler belki adam olurlar. Ama olmayada bilirler

Geri