Peki bilgisayarım sıfırlanırmıSorun olmaz
Güncelleme şeklinde geldiYükseltme şeklinde yaparsan dosyalar kalır
sistemin ne?16 gb ram gtx 1650 1 tb m2 asus tuf var
illa fark yaratır hızlı ve stabil problemler çıkabilir. benim gibi amd ekran kartı kullanıyorsan çıkmasa bile illa ilerde çıkar çünkü amd driver uyumlulukları nvidia ya göre çok alt seviyede örnek vermek gerekirse ekran kartı ile ilgisi olmayan bir program bile kursan bazen amd nasıl oluyorsa açmalayabiliyor.Yukseltme yapmakla sifirdan kurmak fark yaratir mi bende 11 e gecmek istiyorum ama cok dolu pci
onda sıfırlanmaz windows 10 da hatta windows.old dosyası şeklinde gözükür bunu silersende eğer bilgisayarda yer açılırGüncelleme şeklinde geldi
R5 5500 gtx 1070ti 2k da ekranim var gecersem daha iyi olabilir gibime geliyor ama oyun performansi nasil etkilenir bilemedimilla fark yaratır hızlı ve stabil problemler çıkabilir. benim gibi amd ekran kartı kullanıyorsan çıkmasa bile illa ilerde çıkar çünkü amd driver uyumlulukları nvidia ya göre çok alt seviyede örnek vermek gerekirse ekran kartı ile ilgisi olmayan bir program bile kursan bazen amd nasıl oluyorsa açmalayabiliyor.
sıfırdan kurarsan kafan yükseltmeye göre %50 rahatlar
tamamen kendi fikrim herşeyi yedekle temiz bir kurulum yap yağ gibi akar oyunlarR5 5500 gtx 1070ti 2k da ekranim var gecersem daha iyi olabilir gibime geliyor ama oyun performansi nasil etkilenir bilemedim