Windows 11e geçmelimiyim

mqmiii

80+
Reaksiyon skoru
13
Windows 10 var şuanda ama 11 e geçiresem sorun yaşar mıyım oyunlarda cs2 valo gta5 gibi oyunlarda sorun yaşatırmı acaba

Yukseltme yapmakla sifirdan kurmak fark yaratir mi bende 11 e gecmek istiyorum ama cok dolu pc

Yukseltme yapmakla sifirdan kurmak fark yaratir mi bende 11 e gecmek istiyorum ama cok dolu pci
illa fark yaratır hızlı ve stabil problemler çıkabilir. benim gibi amd ekran kartı kullanıyorsan çıkmasa bile illa ilerde çıkar çünkü amd driver uyumlulukları nvidia ya göre çok alt seviyede örnek vermek gerekirse ekran kartı ile ilgisi olmayan bir program bile kursan bazen amd nasıl oluyorsa açmalayabiliyor.

sıfırdan kurarsan kafan yükseltmeye göre %50 rahatlar

illa fark yaratır hızlı ve stabil problemler çıkabilir. benim gibi amd ekran kartı kullanıyorsan çıkmasa bile illa ilerde çıkar çünkü amd driver uyumlulukları nvidia ya göre çok alt seviyede örnek vermek gerekirse ekran kartı ile ilgisi olmayan bir program bile kursan bazen amd nasıl oluyorsa açmalayabiliyor.

sıfırdan kurarsan kafan yükseltmeye göre %50 rahatlar
R5 5500 gtx 1070ti 2k da ekranim var gecersem daha iyi olabilir gibime geliyor ama oyun performansi nasil etkilenir bilemedim

Geri