S C O
80+ Bronze
Dahası
Ben Geçtim Performans Ve Görüntü Olarak İyi Geçmeni Tavsiye Ederim.
senin sistemin özellikleri nedirBen Geçtim Performans Ve Görüntü Olarak İyi Geçmeni Tavsiye Ederim.
olum senin sistem ilik sende tabi iyi performans verir bende hiç umudum yokRam: 16GB
Ekran Kartı: GeForce RTX 3080 Ti
İşlemcı: AMD Ryzen 7 5800
olum senin sistem ilik sende tabi iyi performans verir bende hiç umudum yok
Dostum Sistemin İyi Aslında Senindeolum senin sistem ilik sende tabi iyi performans verir bende hiç umudum yok
kanka ama bu kasma drop sorunu gitmiyor valoyu bile 100fps kısıtlama ile oynuyorum sistem normalde 200e yakın veriyo fpsi ama drop vs vallahi bir donuyo aklın dururMesaj otomatik birleştirildi:
Dostum Sistemin İyi Aslında Seninde
O Zaman Şimdilik Geçmeni Pek Önermem Dostum Sana 4-5 Ay Geçsin Sende O Zamana Kadar Donanımlarını Yükseltebilirsin..kanka ama bu kasma drop sorunu gitmiyor valoyu bile 100fps kısıtlama ile oynuyorum sistem normalde 200e yakın veriyo fpsi ama drop vs vallahi bir donuyo aklın durur
üni gidicem zaten yükseltmicem kalsın böyleO Zaman Şimdilik Geçmeni Pek Önermem Dostum Sana 4-5 Ay Geçsin Sende O Zamana Kadar Donanımlarını Yükseltebilirsin..
Tamam Dostum Nasıl? İstersen Senüni gidicem zaten yükseltmicem kalsın böyle
Sistemin hızlansın diye w11 geçmek istiyorsan saçmalık olur.PC ÖZELLİKLER;
ASUS A320 EX-GAMİNG ANAKART
RYZEN 3 2200G
ASUS RX580 4GB
CORSAİR 8*2 16GB DUAL CHANNEL RAM
KİOXİA EXCERİA PLUS 500GB M2 SSD 3600/2600
6 FANLI FULL MESH FRİSBY KASA
Bilgisayarım nerdeyse artık masaüstünde bile kasıyor operaya basınca bile ölüyo acilirken anlık sonra düzeliyo valorantta mouse bile drop yiyor win 11e geçsem düzelirmi acaba
her şeyi denediğim için artık işletim sisteminden şüphelenmeye başladım belki işe yarar diye düşünüyorumSistemin hızlansın diye w11 geçmek istiyorsan saçmalık olur.