EmreBey52
80+ Silver
Dahası
win+r tpm.msc yazıp belirtim sürümünün 2.0 olduğundan eminsen işlemcin destekliyor yükleyebilirsin
win+r tpm.msc yazıp belirtim sürümünün 2.0 olduğundan eminsen işlemcin destekliyor yükleyebilirsin
bilgisayarınız win 11 i destekliyor windows insider e kayıt olup yükleyebilirsiniz eğer orjinal bir lisans anahtarınız var ise
Hayır yok teşekkürlerbilgisayarınız win 11 i destekliyor windows insider e kayıt olup yükleyebilirsiniz eğer orjinal bir lisans anahtarınız var ise
Destekliyor olması lazımKonu ile alakasız ama benim bilgisayar da kaldırır mı?
İ3 9100f
Biostar H310mhp
16 gb ram
Kaldırır gibi duruyor, fakat biostan TPM 2.0 ayarını açmanız gerekiyor. Ben açarken TPM ayarı describe diye bir ayardaydı onu firmware yaptım.Konu ile alakasız ama benim bilgisayar da kaldırır mı?
İ3 9100f
Biostar H310mhp
16 gb ram
Eğer açıksa sorun yok, bunu öğrenmek için arama çubuğuna tpm.msc yazıp bakabilirsiniz, eğer belirtim sürümü kısmında 2.0 yazıyorsa açık demektir.Kaldırır gibi duruyor, fakat biostan TPM 2.0 ayarını açmanız gerekiyor. Ben açarken TPM ayarı describe diye bir ayardaydı onu irmware yaptım.
Daha yeni çıktığı için önermiyorum. Bir süre sonra yükseltmeniz daha mantıklı olur.Sistem özellikleri;
İntel i9 10850k
32GB Ram
Soru başlıkla.
Ben windows 10 keyi ile geçtim etkinleştirilmiş gözüküyordu.böyle 1 sene falan geçsin optimizasyon sıkıntıları falan geçince tertemiz geçeriz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey sorabilir miyim ?
şimdi windows 10 key aldık tam sürüm kullanıyoruz 11 e geçerken 11 key almamız lazımmı illa ??? yoksa 10 keyi ile tam sürüm 11 oluyormu
Kaldırır gibi duruyor, fakat biostan TPM 2.0 ayarını açmanız gerekiyor. Ben açarken TPM ayarı describe diye bir ayardaydı onu irmware yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer açıksa sorun yok, bunu öğrenmek için arama çubuğuna tpm.msc yazıp bakabilirsiniz, eğer belirtim sürümü kısmında 2.0 yazıyorsa açık demektir.