teşekkürlerFPS kaybı falan yok, hatta W10'da boşta 6GB RAM tüketilirken şu an 4-4.5GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır.
teşekkürlerFPS kaybı falan yok, hatta W10'da boşta 6GB RAM tüketilirken şu an 4-4.5GB
Hayır.
Hocam Windows 10'a kıyasla deneyimi nasıl? Şu an %92'de bende geçeceğim. Lakin mavi ekran vs. çekiniyorum biraz. Mavi ekran yediniz mi hiç, yediyseniz kaç defa yediniz?FPS kaybı falan yok, hatta W10'da boşta 6GB RAM tüketilirken şu an 4-4.5GB
Hayır.
Gördüm hocam öyle bir durum var maalesefyükleyip pişman olan çok kişi var, aynı zamanda hiç sorun yaşamayanlarda. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11-cok-sorunlu.1573393/
Elbette dönersin, ama bunları göz önünde bulundurman için söyledim. Önemli veriler yoksa bir şey olmaz zaten.Gördüm hocam öyle bir durum var maalesef
Ama zaten bu aralar format atsam mı diye bir düşünce vardı içimde bahanesi olmuş olur en kötü geri dönerim değil mi?
Valla heyecanlandım hocam yeni bir işletim sistemi yüklüyorum şuan geçeceğim az sonra bendeFPS açısından bir tık kaybım var gibi ama çokta umurumda değil açıkçası, ileride yavaş yavaş düzelir. Beğendim baya ben
Sanırım yok. Bazı yerler İngilizce bu arada.Valla heyecanlandım hocam yeni bir işletim sistemi yüklüyorum şuan geçeceğim az sonra bende
Yüklerken her şeyi silip geçme diye bir seçeneğimiz var mı?