- En İyi Cevap
- 26
UEFI format atmayı unutma, söyleyeyim.daha sistemi kurmadım hepsi 0 daha yarın akşam montajını yyapacağım
Tahmin ediyorum 7-8 saniyede falan açılacak.
UEFI format atmayı unutma, söyleyeyim.daha sistemi kurmadım hepsi 0 daha yarın akşam montajını yyapacağım
çok güzel bi süre ben 10 dakikada kendine geldiğini görüyomAsus dual rtx 2060 oc edition ekran kartım+amd ryzen 5 3600+ b450m s2h anakart+ adata su630 480gb ssd var bende ama windows 16 snde açılıyor normal mi?
Ssd takılıysa 10dk bence fazla ama bilmiyorumçok güzel bi süre ben 10 dakikada kendine geldiğini görüyom
windows 10 dakikada falan kendine geliyor normal mi ?
hdd var bence hdd için bile çok fazlaSsd takılıysa 10dk bence fazla ama bilmiyorum
uefi ne oluyor hocamUEFI format atmayı unutma, söyleyeyim.
Tahmin ediyorum 7-8 saniyede falan açılacak.
+1HDD var bence HDD için bile çok fazla
Uefi format flaşı işletim sistemi kurulurken bootlayınca flaş uefi oluyo diye biliyorum ama başka bi anlamı var mıdır emin değilimuefi ne oluyor hocam
yapabileceğimden pek emin değilim+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uefi format flaşı işletim sistemi kurulurken bootlayınca flaş uefi oluyo diye biliyorum ama başka bi anlamı var mıdır emin değilim
Yok, flashına UEFI olarak yazman gerekiyor.sisteme normal windows 10 atıp açıldıkdan sonra uefi yapailirmiyim
o zormuş bea :dYok, flasına UEFI olarak yazman gerekiyor.
Microsoft Media Creation Tool ile veya Rufus ile yaparsan UEFI oluyor.
Rufus'ta GPT seçiliyse oluyor.
Çok kolay bi işlem windows 10 nasıl kurulur diye videolardan bakın size söylüyo nası yapıldığı. Ben ekran kartı olmayan bi bilgisayara sahip olduğumu 3 ayda öğrendim 3 ay içinde sistem parçalarını ve yazılım kurulumları vs. öğrendim kolay işo zormuş bea :d