Masaüstüne ulaştığında 30 saniye falan geçmiş oluyor, iş adamı mısın mübarek, 30 saniye hiçbir şey, bekleyiver.
30sn iyi la az bekleyiverhocam nasıl yaa
fişe 7-24 takılı kalıcak da o kadar 970 evo felan aldık hızlı olsun diyeAçıık olması lazım bende.
Ne nasıl la? Gayet hızlı açılıyor.
30 saniye demiştim ama biraz fazla demiş olabilirim.
Fişten çıkartıp takınca POST 10 saniye falan sürüyor, eğer fişte bırakırsan 5 saniye sürüyor.
5 saniye, boot etmesi de 15 saniye falan.
30 saniyeyi fazla demişim harbiden.
Benim eski hurda da öyleydi o kadar kanserdi kiGigabyte de logoyu kapatınca yazı akmıyor sadece anakart modeli bios sürümü yazıp geçiyor
eskisinde ne güzel tüm donanımların listesi çıkardı checking nvram falan çok havalı oluyodu
Bende de 970 EVO 1 TB var, Windows onda kurulu.fişe 7-24 takılı kalıcak da o kadar 970 evo felan aldık hızlı olsun diye![]()
E gören gözün hakkı var sen onun yarısını bana verBende de 970 EVO 1 TB var, Windows onda kurulu.
20 saniye falan olur işte sende.
yeter yav ne yapcaz o kadar hızlı daBende de 970 EVO 1 TB var, Windows onda kurulu.
20 saniye falan olur işte sende.
o yazıları izlemesi çok güzel ama linux açılırken de yazıyor ya hızlı hızlı yazılarBenim eski hurda da öyleydi o kadar kanserdi ki![]()
Post süresini de açılıştan sayma, 15 saniyede falan açılıyor.Açıık olması lazım bende.
Ne nasıl la? Gayet hızlı açılıyor.
30 saniye demiştim ama biraz fazla demiş olabilirim.
Fişten çıkartıp takınca POST 10 saniye falan sürüyor, eğer fişte bırakırsan 5 saniye sürüyor.
5 saniye, boot etmesi de 15 saniye falan.
30 saniyeyi fazla demişim harbiden.
“Press any key to continue”o yazıları izlemesi çok güzel ama linux açılırken de yazıyor ya hızlı hızlı yazılar
Şimdi bidaha açtım külüstürü klavye takılı değil 3 defa öttü o yazılardan sonra no keyboard fail press f1 tu resume diyor klavye yok f1 e nasıl bascam
Yani klavye yok hatasını geçmek için klavye istiyor
daha sistemi kurmadım hepsi 0 daha yarın akşam montajını yyapacağımPost süresini de açılıştan sayma, 15 saniyede falan açılıyor.
İlk formattan sonra daha hızlı oluyor, ben de öyle yani.
Formattan sonra 7 saniyede falan açılıyor.
2 hafta falan geçince 12-15 saniyede açılıyor.
Lakin senin 970 Evo ile çok daha hızlı açman lazım.
Onu da uzun zamandır format atmamana ve Spıco'ya bağlıyorum.