Neler Yeni

Windows 7 32 Bit İso Dosyası

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Eski bir bilgisayar geçti elime. Windows 7 kurmak istiyorum fakat elimde key olmadığı için Microsoft' un sitesinden iso dosyasını indiremiyorum. Youtube' da falan indirme linkleri var ama güvenmiyorum. Bilgisayarda önemli dosyalarım, şifrelerim, kredi kartları ile işlemler yapıyorum. İso dosyasına işlem falan yapılır diye korkuyorum. Güvenilir indirme linki varsa paylaşırsanız sevinirim. Windows 7 Professional veya Ultimate farketmez 32 bit olsa yeter

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Semih Boran
Eski bir bilgisayar geçti elime. Windows 7 kurmak istiyorum fakat elimde key olmadığı için Microsoft' un sitesinden iso dosyasını indiremiyorum. Youtube' da falan indirme linkleri var ama güvenmiyorum. Bilgisayarda önemli dosyalarım, şifrelerim, kredi kartları ile işlemler yapıyorum. İso dosyasına işlem falan yapılır diye korkuyorum. Güvenilir indirme linki varsa paylaşırsanız sevinirim.
RAM'iniz ve işlemciniz nedir?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
işlemci nedir ve ram kaç gb?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Semih Boran
İntel Pentium 4 İşlemcisi var ama değişicek Core 2 ile.
2 GB RAM
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 GB RAM var o yüzden.

İntel Pentium 4 İşlemcisi var ama değişicek Core 2 ile.
2 GB RAM
2GB RAM'e 64 bit kuruluyor sorunsuzda çalışıyor. Fakat sizde LGA775 bir Pentium 4 olmalı. Büyük ihtimalle 32 bit destekliyor tek.

Buyur orijinal ISO fakat adam upload etmiş kendisi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2GB RAM'e 64 bit kuruluyor sorunsuzda çalışıyor. Fakat sizde LGA775 bir Pentium 4 olmalı. Büyük ihtimalle 32 bit destekliyor tek.
2 Gb ram ile 64 bit kullanan arkadaşlarım var ama işlemci galiba sadece 32 bit destekliyor. İşlemci değişene kadar 32 bit iso dosyası arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,771
Üyeler
171,452
Son üye
Menemen54
Top Bottom