Windows 7 ultra yalanlarına kanmayın

zargan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
şu windows 7 ultra yalanlarına kanmayın yani şahsen ben arka planı istersem değiştiririm insan biraz uğraşır bu düpedüz dolandırıcılıktır windows 7 ultra diye bisi yok normal windows 7 ile aynı ve siz windows 7 ultra arka plandan ibaret derseniz size küfürler ediliyor bir de DDR 3 e 8000 tl yazmış ayıptır ya ben yazarken utanırdım ve hala ülkemizde böyle insanlar oldugu için utanıyorum (kimsenin destekçisi falan degilim bana birsey söyleyen de yok az kafa yorsanız dolandırıcı olduğunu anlarsınız)

şu windows 7 ultra yalanlarına kanmayın yani şahsen ben arka planı istersem değiştiririm insan biraz uğraşır bu düpedüz dolandırıcılıktır windows 7 ultra diye bisi yok normal windows 7 ile aynı ve siz windows 7 ultra arka plandan ibaret derseniz size küfürler ediliyor bir de DDR 3 e 8000 TL yazmış ayıptır ya ben yazarken utanırdım ve hala ülkemizde böyle insanlar oldugu için utanıyorum (kimsenin destekçisi falan degilim bana birsey söyleyen de yok az kafa yorsanız dolandırıcı olduğunu anlarsınız)
Arap saçı gibi konu

şu windows 7 ultra yalanlarına kanmayın yani şahsen ben arka planı istersem değiştiririm insan biraz uğraşır bu düpedüz dolandırıcılıktır windows 7 ultra diye bisi yok normal windows 7 ile aynı ve siz windows 7 ultra arka plandan ibaret derseniz size küfürler ediliyor bir de DDR 3 e 8000 TL yazmış ayıptır ya ben yazarken utanırdım ve hala ülkemizde böyle insanlar oldugu için utanıyorum (kimsenin destekçisi falan degilim bana birsey söyleyen de yok az kafa yorsanız dolandırıcı olduğunu anlarsınız)
Not bu konudaki şahıs kendi aleminde Rüyasal bir forum açıp ne demek istedigini bilmeyip konu açmıştır ve hala rüya görmektedir

Windows 12 çıkışa hazırlanıyor. Windows 7'yi unutalı çok uzun zaman oldu.

Inception yalnızca bir filmden ibaret değil galiba

Eyvallah kardeşim tam da Windows 7 ultra alıyordum iyi oldu konuyu gördüğüm

Hiçbir şey anlamadım konudan.
İnsta'da bir kullanıcı (windows 7 nickli biri) kendisinin win7 ultra'yı geliştirdiğini iddia edip satış yapıyor hesabında çok win7 editleri var normal win7'ye göre steam desteği gibi özelliklerinin olduğunu belirtiyor , bu konu onla ilgili sanırım

İnsta'da bir kullanıcı (windows 7 nickli biri) kendisinin win7 ultra'yı geliştirdiğini iddia edip satış yapıyor hesabında çok win7 editleri var normal win7'ye göre steam desteği gibi özelliklerinin olduğunu belirtiyor , bu konu onla ilgili sanırım
Windows 7'yim Steam kullanabiliyorum daha desteği kesilmedi hocam.

Windows 7 kullanan varsa Allah yardim etsin hastanede bile windows 10 kullaniyorlar fosilleşti artik windows 7 üstüne 1K verseler yine kurmam

Geri