Hayır, direkt Windows 10 indir.Arkadaşlar merhaba ben bilgisayar almak istiyorum ama windows 10 u orijinal 1000 TL CRACK indirirsek KUL HAKKI acaba windows 7 mi kursam ??
forum.donanimarsivi.com
TşkHayır, direkt Windows 10 indir.
Şuradan ücretsiz bir şekilde etkinleştirebilirsin:
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Kul hakkı değil zaten sorun olmuyor.Arkadaşlar merhaba ben bilgisayar almak istiyorum ama windows 10 u orijinal 1000 TL CRACK indirirsek KUL HAKKI acaba windows 7 mi kursam ??
Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorumArkadaşlar merhaba ben bilgisayar almak istiyorum ama windows 10 u orijinal 1000 TL CRACK indirirsek KUL HAKKI acaba windows 7 mi kursam ??
Kanka bi arkadaşla konuştum ama sanırım youtube daki o linkler artık çalışmıyorBen de seninle aynı sorunu yaşıyorum
Nasil kul hakkı degil Microsoft bunların yasal olmadığını belirtttiKul hakkı değil zaten sorun olmuyor.