Windows 8.1 kuramıyorum

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,708
Merhabalar, Windows 8.1 kurarken " dosyalar eksik olabilir kurulum devam edemedi felan " diyor, ne yapmalıyım ? 2. aşamadayken diyor bunu %2'de.

*USB ile format atıyorum*
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Kamina

Merhabalar, Windows 8.1 kurarken " dosyalar eksik olabilir kurulum devam edemedi felan " diyor, ne yapmalıyım ? 2. aşamadayken diyor bunu %2'de.

*USB ile format atıyorum*

@Kamina
USB'ye yazdırırken doğru yazılmamış olabilir. Nasıl yazdırdın?

Kurulumun içinden yazdırdım setupu açıp çünkü iso olarak inmiyor yani yazdıramıyorum iso olarak

Kurulumun içinden yazdırdım setupu açıp çünkü iso olarak inmiyor yani yazdıramıyorum iso olarak
Yanlış yapmışsın. ISO olarak indirmen lazım. Rufus programı ile ISOyu Flaşa yazıdırman lazım.

Bu arada bios dediğimden değilmiş 1-2 saat uğraştım hiç videosu yoktu kendim zar zor ayarladım format için okadarda uğraştım...

Yanlış yapmışsın. ISO olarak indirmen lazım.
İnmiyor hocam siz iso indirip bir siteye indirme linki yükleyin bana atın lütfen

ISO olarak indiriyor hocam nasıl indirmez. ISO ile indirip rufus ile flaşa yazdırmalısınız.

Bu arada bios dediğimden değilmiş 1-2 saat uğraştım hiç videosu yoktu kendim zar zor ayarladım format için okadarda uğraştım...

İnmiyor hocam siz iso indirip bir siteye indirme linki yükleyin bana atın lütfen
Ramin kaç gb ?

ISO olarak indiriyor hocam nasıl indirmez. ISO ile indirip rufus ile flaşa yazdırmalısınız.
ISO olarak inmiyor. Windows 10 sadece iso olarak iniyor diğerleri iso değil setuplu hazır iniyor maalesef.

Linke tıklar tıklamaz indirme başlayacak. Sağlam link. ISO dosyası.

Ramin kaç gb ?
ram önemlimiki bu isoyu indirirken?

Screenshot_1.png

Maalesef zip olarak iniyor ozamanda hazırı setuplu iniyor o linki açıncada.

Ona göre 64 veya 32 bit sistem linki atacaktım. 64 bit linki attım. ISO yu indir flaşa yazdır.

Alıntıyı görüntüle
Maalesef zip olarak iniyor ozamanda hazırı setuplu iniyor o linki açıncada.
ZİP olduğuna bakma iso dosyası bu bunu açmayacaksın. Güven bana.

Ona göre 64 veya 32 bit sistem linki atacaktım. 64 bit linki attım. ISO yu indir flaşa yazdır.

Zip değil uzantısına bakarsan .iso yazıyor bunu rufus ile flaşa yazdıracaksın
Zip iniyor.. Çoook indirdim bu linkinde inmesini bekliyorum bir ihtimal iso iner bekliyecem.

32 bit bilgisayarım 64 bit kurmasın kötü pc var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,576
Üyeler
197,715
Son üye
flentin
Geri