Windows başlama ekranında kalıyor

yasin6767

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımı açtığımda bi anda masaüstüdenki hiç birşeye tiklayamadim ve alt taraftaki Windows bölümü gitti anakartımın işlemci söketinin pimi kırıktı anakartımı değiştirip yeni anakart taktım ama sorun çözülmedi format atıyorum Windows başlama ekranındaki halka dönüyor bir anda donup kalıyor sürekli aynı acaba SSD mı bozuldu acil destek lütfen
Sistem özellikleri
İ5 7400f rx550 4Gb 16 GB RAM Samsung 980pro 1tb SSD

Ekler

• 16588.webp
    16588.webp
    6.5 KB · Hit: 16
  • 16583.webp
    16583.webp
    6.5 KB · Hit: 15
  • 16585.webp
    16585.webp
    6.5 KB · Hit: 15
Bilgisayarımı açtığımda bi anda masaüstüdenki hiç birşeye tiklayamadim ve alt taraftaki Windows bölümü gitti anakartımın işlemci söketinin pimi kırıktı anakartımı değiştirip yeni anakart taktım ama sorun çözülmedi format atıyorum Windows başlama ekranındaki halka dönüyor bir anda donup kalıyor sürekli aynı acaba SSD mı bozuldu acil destek lütfen
Sistem özellikleri
İ5 7400f rx550 4Gb 16 GB RAM Samsung 980pro 1tb SSD
Format ekranında iken kitlenme oluyor mu?

Başka bilgisayarda deneme şansım yok
Dediğim gibi Windows başlama ekranındaki daire simgesi dönüyor 5 saniye sonra dönüp kalıyor ama mouse hareket ediyor

Başka bilgisayarda deneme şansım yok
Dediğim gibi Windows başlama ekranındaki daire simgesi dönüyor 5 saniye sonra dönüp kalıyor ama mouse hareket ediyor
Loopta kalıyorsun işte windows gelmiyor başka pcde hirenboot yazıp sistem disklerini kontrol etmen lazım

Rufusla USB yazdırırken disk bölüm düzenini MBR, hedef sistemi ise CSM yap.

Evet O şekilde yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Loopta kalıyorsun işte windows gelmiyor başka pcde hirenboot yazıp sistem disklerini kontrol etmen lazım
Anladım hocam bekliyorum hala donuk ekranda belki açılır diye ama yok

Evet O şekilde yapmıştım

Anladım hocam bekliyorum hala donuk ekranda belki açılır diye ama yok
Açılmaz diski kontrol etmen gerekiyor bir şekilde

ekran kartı rx550 zaten csm dışında yanıt vermiyo

SSD daha 1 1.5 senelik çokta kullanmadım acaba işlemci pimi kırık olan anakartta kullandığım için mi bozulmuş olabilir işlemci pimi kırıldıktan sonra 2 ram slotu çalışmıyordu zaten

SSD de sorun yoksa işlemci de sorun olabilir mi peki

SSD daha 1 1.5 senelik çokta kullanmadım acaba işlemci pimi kırık olan anakartta kullandığım için mi bozulmuş olabilir işlemci pimi kırıldıktan sonra 2 ram slotu çalışmıyordu zaten

SSD de sorun yoksa işlemci de sorun olabilir mi peki
İşlemcide sorun olsa sistem açılmaz direkt bootta kitlenirsin sen windowsu görebiliyorsun windowstan sonrası gelmiyor cpu pcnin beyni beyin olmadan vücut nasıl çalışsın sorun ya ssd ya windows

İşlemcide sorun olsa sistem açılmaz direkt bootta kitlenirsin sen windowsu görebiliyorsun windowstan sonrası gelmiyor cpu pcnin beyni beyin olmadan vücut nasıl çalışsın sorun ya ssd ya windows
İşte benimkinsadece şüphe
3 4 defa format denedim format tamamlanıyor tam Windows ekranında kitleniyor dediğin gibi tek sorun SSD gibi eski anakartta da afallamaya başlamıştı oyunlarda droplar oluyor du demek patladı

İşte benimkinsadece şüphe
3 4 defa format denedim format tamamlanıyor tam Windows ekranında kitleniyor dediğin gibi tek sorun SSD gibi eski anakartta da afallamaya başlamıştı oyunlarda droplar oluyor du demek patladı
Oyunlarda drop olması başka windowsta loop başka

Geri