windows bozuldu

Excator23cm

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,689
20210509_215156.jpg

Yarın pdflerle sunum var ve oc denedim açtım sıkıntı çıkmadı sonra tRc ayarlarıyla oynarken PC gitti kurtarma ekranı gledi ne yapmam lazım? Çok acil bilen kişileri etikletlerseniz sevinirim.

biosa girip ayarları default hale getirebiliyorsun biosta aşşağıda yazar f7 f10 gibi tuşlar yapıyor genelde
Sıfırladım da oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
Post automatically merged:

Sıfırlanıyor. BIOS'a gir etrafta bir yerde sıfırlama tuşu veya seçeneği var.
haleetim varsayılana döndür diye seçenek var oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?

Sıfırladım da oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?

haleetim varsayılana döndür diye seçenek var oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
pc yi açmayı dene bir sorun olucak mı birdaha bakalım

Hatalı OC yaptığın için.
Doğru bir şekilde yaparsan sorun çıkarmaz.

Açıldı şuan pc'deyim.

Hatalı OC yaptığın için.
Doğru bir şekilde yaparsan sorun çıkarmaz.
Cjr hynix lpx çıktı 3400mhx cl 17 1.45v

Açıldı şuan pc'deyim.

Cjr hynix lpx çıktı 3400mhx cl 17 1.45v
hatalı oc çekmişsin dedikleri gibi işini hallet yarın konu aç rame oc hakkında buraya da atarsın linkini yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri