- Reaksiyon skoru
- 5,689
Yarın pdflerle sunum var ve oc denedim açtım sıkıntı çıkmadı sonra tRc ayarlarıyla oynarken PC gitti kurtarma ekranı gledi ne yapmam lazım? Çok acil bilen kişileri etikletlerseniz sevinirim.
bios sıfırlamayı denedin mi bios sıfırla biAlıntıyı görüntüle
Yarın pdflerle sunum var ve oc denedim açtım sıkıntı çıkmadı sonra tRc ayarlarıyla oynarken PC gitti kurtarma ekranı gledi ne yapmam lazım? Çok acil bilen kişileri etikletlerseniz sevinirim.
BIOS'u sıfırla.Alıntıyı görüntüle
bios sıfırlamayı denedin mi bios sıfırla bi
BIOS'u sıfırla.
Bios pilini çıkarmadan sifirlanmiyor mu?Bios pili çıkar sonra tak.
biosa girip ayarları default hale getirebiliyorsun biosta aşşağıda yazar f7 f10 gibi tuşlar yapıyor geneldeBios pilini çıkarmadan sifirlanmiyor mu?
Sıfırlanıyor. BIOS'a gir etrafta bir yerde sıfırlama tuşu veya seçeneği var.Bios pilini çıkarmadan sifirlanmiyor mu?
Sıfırladım da oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?biosa girip ayarları default hale getirebiliyorsun biosta aşşağıda yazar f7 f10 gibi tuşlar yapıyor genelde
haleetim varsayılana döndür diye seçenek var oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?Sıfırlanıyor. BIOS'a gir etrafta bir yerde sıfırlama tuşu veya seçeneği var.
pc yi açmayı dene bir sorun olucak mı birdaha bakalımSıfırladım da oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
Post automatically merged:
haleetim varsayılana döndür diye seçenek var oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
Hatalı OC yaptığın için.Sıfırladım da oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
haleetim varsayılana döndür diye seçenek var oc ayarlarını tekrar yükleme gerekecek de ram oc yaparken bu sıkıntı çıktı bir daha olur mu?
Cjr hynix lpx çıktı 3400mhx cl 17 1.45vHatalı OC yaptığın için.
Doğru bir şekilde yaparsan sorun çıkarmaz.
hatalı oc çekmişsin dedikleri gibi işini hallet yarın konu aç rame oc hakkında buraya da atarsın linkini yardımcı olurlarAçıldı şuan pc'deyim.
Cjr hynix lpx çıktı 3400mhx cl 17 1.45v