Yardım Windows da gözükmeyen HDD!!!

brkdidin

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar elimde bi önceki laptobumdan kalan 1 Tb lik bir harddisk var fakat usb ile sisteme bağladığımda ne yeni donanım bulundu uyarısı alıyorum ne de aygıt yöneticisinde görüyorum. Bu diski nasıl sistemde görebilirim? Teşekkürler...

1599943695209.png

1599943752976.png

Arkadaşlar elimde bi önceki laptobumdan kalan 1 Tb lik bir harddisk var fakat usb ile sisteme bağladığımda ne yeni donanım bulundu uyarısı alıyorum ne de aygıt yöneticisinde görüyorum. Bu diski nasıl sistemde görebilirim? Teşekkürler...
Yeni olsa derdim ki disk yönetimine gir oradan bicimlendir yap ama eski diyorsun içi doludur onun gözükmesi lazim

Sol altta bulunan win logosuna sağ tikla orda disk yonetimi var oranin ssini atarmisin

dsj218dj

knk Dinamik diyor en üsttekine. O yani dediği.
O değil onu zaten kullaniyor ayrica takmiş disk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemde bir tane SSD bir tane de 1 TB HDD var ayrıca usb ile bi harici bağlı işte onu görmüyor

yok o sistemde var olan HDD
O kullandigin aparatla değilde pc ye sata kalbosu ile bağla görecekmi bakalım

USB portu bozuk olabilir mi?

Veya USB to SATA?

O değil onu zaten kullaniyor ayrica takmiş disk

O kullandigin aparatla değilde PC ye sata kalbosu ile bağla görecekmi bakalım
laptop ya pc o biraz zor şuan istesemde uğraşamam valla :D virüs bulaştığı için görmüyo olabilir mi ?

USB portu bozuk olabilir mi?

Veya USB to SATA?
yokta sanırım HDD gg 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye