Kullandım bugün bitti ben windows defender istiyorum artıkkaspersky free kullanabilirsiniz.
antivirus kurunca devre dışı kalıyor o.
antiviruse devrediyor görevini.
İşte bedava neler varsa panda , kaspertsky , malwybyte ,bi kaç tane daha vardı (isimleri tam yazamadım) .Bilgisayarına virüsten korunma yazılımı olarak ne indirdin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen sakın bu Ankaralı gibi 5-6 anti-virüs kurma çökertirsin bilgisayarı. Bu Ankaralı 5-6 anti-virüs kurunca ultra premium deluxe koruma moduna geçeceğini sanıyor.
ben oyle bir şey sanmıyorum.Bilgisayarına virüsten korunma yazılımı olarak ne indirdin?
Sen sakın bu Ankaralı gibi 5-6 anti-virüs kurma çökertirsin bilgisayarı. Bu Ankaralı 5-6 anti-virüs kurunca ultra premium deluxe koruma moduna geçeceğini sanıyor.
Kanki manki monke öncelikle sana tavsiyem Malwarebytes dışında ki'leri sil ardından şu adrese bir bak adam anlatmış burada.Kullandım bugün bitti ben windows defender istiyorum artık
İşte bedava neler varsa panda , kaspertsky , malwybyte ,bi kaç tane daha vardı (isimleri tam yazamadım) .
Hayır herhangi bir virüs programı Windows defenderı iptal etmedi yanlışlıkla Bedava diye Hitman Türkçe Yama indirdim indirmez olaydım o defendırı iptal etti ve 5 aydır bedava şeyler kullandım ve bittiği gibi pc den sildim şimdi Windows Defenderımı geri istiyorum format atmadan .Kankam öncelikle sana tavsiyem Malwarebytes dışında ki'leri sil ardından şu adrese bir bak adam anlatmış burada.
Malwarebytes'ın Windows Defender'ı Devre Dışı Bırakması Nasıl Engellenir
Windows için Malwarebytes en popüler kötü amaçlı yazılımdan koruma yazılımlarından biridir. Malwarebytes ile ilgili iyi bir şey, Windows da dahil olmak üzere mevcut antivirüs yazılımının yanında çalışabilmesidir.soundartifacts.com