Windows Defender Çalışmıyor

Beren

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,302
Yaklaşık 5 aydır Windows Defender çalışmıyor 5 aydır bedava güvenlik yazılımlarıyla PC yi korudum fakat şimdi kullanacağım bir şey kalmadı nasıl çözeceğim bu problemi problem şu :

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3.1 KB · Hit: 40
kaspersky free kullanabilirsiniz.
antivirus kurunca devre dışı kalıyor o.
antiviruse devrediyor görevini.

kaspersky free kullanabilirsiniz.
antivirus kurunca devre dışı kalıyor o.
antiviruse devrediyor görevini.
Kullandım bugün bitti ben windows defender istiyorum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarına virüsten korunma yazılımı olarak ne indirdin?

Sen sakın bu Ankaralı gibi 5-6 anti-virüs kurma çökertirsin bilgisayarı. Bu Ankaralı 5-6 anti-virüs kurunca ultra premium deluxe koruma moduna geçeceğini sanıyor.
İşte bedava neler varsa panda , kaspertsky , malwybyte ,bi kaç tane daha vardı (isimleri tam yazamadım) .

Bilgisayarına virüsten korunma yazılımı olarak ne indirdin?

Sen sakın bu Ankaralı gibi 5-6 anti-virüs kurma çökertirsin bilgisayarı. Bu Ankaralı 5-6 anti-virüs kurunca ultra premium deluxe koruma moduna geçeceğini sanıyor.
ben oyle bir şey sanmıyorum.
la ben akılllıyım boyle bir hata yaparmıyım ? .D

Kullandım bugün bitti ben windows defender istiyorum artık

İşte bedava neler varsa panda , kaspertsky , malwybyte ,bi kaç tane daha vardı (isimleri tam yazamadım) .
Kanki manki monke öncelikle sana tavsiyem Malwarebytes dışında ki'leri sil ardından şu adrese bir bak adam anlatmış burada.

Son düzenleme:
Kankam öncelikle sana tavsiyem Malwarebytes dışında ki'leri sil ardından şu adrese bir bak adam anlatmış burada.

Hayır herhangi bir virüs programı Windows defenderı iptal etmedi yanlışlıkla Bedava diye Hitman Türkçe Yama indirdim indirmez olaydım o defendırı iptal etti ve 5 aydır bedava şeyler kullandım ve bittiği gibi pc den sildim şimdi Windows Defenderımı geri istiyorum format atmadan .

Geri