yani gerek yokmu ?bilinçli bir kullanıcı için 3. parti bir antivirüse gerek olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır defender ile kullanıyorum pcmi babamda yıllardır kaspersky free versiyonu ile kullanır bilgisayarlarını arada neredeyse hiçbir fark yok. Sadece ben kaspersky kullanmayı denediğim zaman bazı oyunlarda fps drop'a sebep oluyordu babam öyle bir şey yaşamadığını söyledi. Bilinçsiz her yere tıklayan veya çoluk cocugun elindeki bilgisayarı da herhangi bir antivirüsün %100 koruyacağını sanmıyorum bu arada
Hocam yani dediğiniz gibi bilinçli, ne yapması gerektiğini bilen biri kullanacak ise yeterlidir.yani gerek yokmu ?
Yıllardır defenderla işimi görürüm bir kez bile virüs bulaşmadı 1 kere bulaşmıştı oda ilk bilgisayarı aldığım gün 12 yaşındayken o anlık heyecanla minecraft indirmek için rastgele bir siteden indirmek oldu sorna sistem çöktü ertesi gün babam 0 temiz kurulum yapıp sistemi yerine getirdi o günden beri bilmediğim sitelere tıklamam her oyunu herşeyi orijinal alırım bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı çıkacağınıda düşünmüyorumbaşlıktaki gibi windows defender yeterlimidir bilinçli bir kullanıcı için yoksa illa 3. taraf antivirüslere gerek varmı ?