Neler Yeni

Windows Defender yeterli mi?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Arkadaşlar kötü yazılımlara karşı Windows Defender hep korur mu beni ? Genelde dikkatli davranırım bir şeyleri indirmeden önce.COMODO gibi antivirüsleri indirmeli miyim ?

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
.rez .

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Arkadaşlar kötü yazılımlara karşı Windows Defender hep korur mu beni ? Genelde dikkatli davranırım bir şeyleri indirmeden önce.COMODO gibi antivirüsleri indirmeli miyim ?
Treyarch, bana COMODO önermişti ama çok fazla bir şey indirmiyorsan Windows Defender işini görecektir diye düşünüyorum.(Tahminimce)

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Treyarch, bana COMODO önermişti ama çok fazla bir şey indirmiyorsan Windows Defender işini görecektir diye düşünüyorum.
Hocam video edit davinci resolve crystaldiskinfo msi afterburner handbrake yani edit oyun ve sistem programları indiriyorum.Crackli oyun asla indirmem sıkıntı çıkmaz değil mi ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hocam video edit davinci resolve crystaldiskinfo msi afterburner handbrake yani edit oyun ve sistem programları indiriyorum.Crackli oyun asla indirmem sıkıntı çıkmaz değil mi ?
O konuda çok fazla bir şey söyleyemem , benimde çok fazla bir bilgim yok ama Treyarch'ın cevaplaması daha yararlı olacaktır.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Tabi ki yeterli değil. Harici güvenlik yazılımları kullanınız. Antivirüsün bilinç ile bir alakası yoktur.
Çoğu kişi yeterli dedi ama ne yapacağımı bilemedim şimdi virüs programlarının performansa etkisi veya kişisel bilgi almasındanda korkarım ne tavsiye edersiniz ?

VorleN

80+ Silver
Hocam güvenilir olmayan sitelere girmeyin fazla bile gelir hiç virüs programı yok pc de (yavaşlatmasın diye) windows defenderi de iptal ettim geçen kaspersky + avast yükledim tarattım pc yi komple hiç virüs yok.

ELECTUS

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,797
Üyeler
165,236
Son üye
mixx
Top Bottom