Windows Defender yeterli mi?

rainbowgamer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Arkadaşlar kötü yazılımlara karşı Windows Defender hep korur mu beni ? Genelde dikkatli davranırım bir şeyleri indirmeden önce.COMODO gibi antivirüsleri indirmeli miyim ?

.rez .

Arkadaşlar kötü yazılımlara karşı Windows Defender hep korur mu beni ? Genelde dikkatli davranırım bir şeyleri indirmeden önce.COMODO gibi antivirüsleri indirmeli miyim ?
bilinmeyen sitelere girmezsen degişik yerden birsey yüklemezsen yeterli bence

Treyarch, bana COMODO önermişti ama çok fazla bir şey indirmiyorsan Windows Defender işini görecektir diye düşünüyorum.(Tahminimce)

Treyarch, bana COMODO önermişti ama çok fazla bir şey indirmiyorsan Windows Defender işini görecektir diye düşünüyorum.
Hocam video edit davinci resolve crystaldiskinfo msi afterburner handbrake yani edit oyun ve sistem programları indiriyorum.Crackli oyun asla indirmem sıkıntı çıkmaz değil mi ?

Hocam video edit davinci resolve crystaldiskinfo msi afterburner handbrake yani edit oyun ve sistem programları indiriyorum.Crackli oyun asla indirmem sıkıntı çıkmaz değil mi ?
O konuda çok fazla bir şey söyleyemem , benimde çok fazla bir bilgim yok ama Treyarch'ın cevaplaması daha yararlı olacaktır.

Tabi ki yeterli değil. Harici güvenlik yazılımları kullanınız. Antivirüsün bilinç ile bir alakası yoktur.
Çoğu kişi yeterli dedi ama ne yapacağımı bilemedim şimdi virüs programlarının performansa etkisi veya kişisel bilgi almasındanda korkarım ne tavsiye edersiniz ?

Hocam güvenilir olmayan sitelere girmeyin fazla bile gelir hiç virüs programı yok pc de (yavaşlatmasın diye) windows defenderi de iptal ettim geçen kaspersky + avast yükledim tarattım pc yi komple hiç virüs yok.

Geri