Yok hocam direk windows lisans kodu verdi bende girdim en basta olmadi kod gecersiz dedi sonra ulastim saticiya zatrn hemen cevap verdiler sagolsunlar 2. Kod gonderdiler onu girdim oldu bu sefer sıkintisiz kullaniyorum suanHocam sanal makinede hwid yapıp, lisansı mail yoluyla pcye taşıyarak mı yaptınız? Virüs bulaşma riski yok değil mi böyle yaparsak?
Direkt kendi bikgisayarıma hwid yaptımHocam sanal makinede hwid yapıp, lisansı mail yoluyla pcye taşıyarak mı yaptınız? Virüs bulaşma riski yok değil mi böyle yaparsak?
Bunda zaten program kurmuyorsun cmd tabanlı aç aktifleştir kapat sil mantığıDirekt kendi bikgisayarıma hwid yaptım
Virüs olmadığını bildiğim ve olsa da umrumda olmayacağı için sıkıntı olmadı ve zaten virüs de yok kaç yıldır o dosyayı kullanıyorum formatta kullanmak için flash belleğe attım duruyor isterseniz paylaşabilirim
Evet hocam, gizlilik diye bir şey yok zaten. Ona bakılırsa tüm tarayıcılar bilgileri satıyor. Bu kısıma geldimi çok dert etmek saçma geldi şimdi.Direkt kendi bikgisayarıma hwid yaptım
Virüs olmadığını bildiğim ve olsa da umrumda olmayacağı için sıkıntı olmadı ve zaten virüs de yok kaç yıldır o dosyayı kullanıyorum formatta kullanmak için flash belleğe attım duruyor isterseniz paylaşabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunda zaten program kurmuyorsun cmd tabanlı aç aktifleştir kapat sil mantığı
Warezturkey den aldımEvet hocam, gizlilik diye bir şey yok zaten. Ona bakılırsa tüm tarayıcılar bilgileri satıyor. Bu kısıma geldimi çok dert etmek saçma geldi şimdi.
Bu mu acaba sizin yaptığınız? Sorun olmazsa yaptığınız dosyanın linki filan varsa bakarım ona da.![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Bunu yapmayı düşünüyorum sanal makine kurup e-mail ile lisansı alacağım sonra sanal makineyi silip, mail ile kendi bilgisayarıma girip lisansı sağlayacağım. Öyle de virüs bulaşır diyorlarsa bulaşsın artıkÜcretsiz dijital lisans elde etme
Sizlere Türk forumlarında örneği olmayan bir konudan bahsedeceğim. Bu konuda Microsoft hesabınıza nasıl ücretsiz ve güvenli bir şekilde Windows 10/11 lisansı tanımlayabileceğinizden bahsedilmektedir. (HWID yöntemi olarak da tanınmaktadır.) Öncelikle dijital lisans nedir? Bilgisayarınızın bir...www.technopat.net
![]()