Windows deneme surumu bitmeden key kullanilir mi

Aktivasyon için hiçbir 3. parti araca güvenme.

Bu yöntemde( piyasadaki uygun fiyatlı oem key) yasal değil deniyor ama en azından sistemine ne olduğu tam olarak bilinmeyen bir program kurmamış oluyorsun.

Hocam sanal makinede hwid yapıp, lisansı mail yoluyla pcye taşıyarak mı yaptınız? Virüs bulaşma riski yok değil mi böyle yaparsak?
Yok hocam direk windows lisans kodu verdi bende girdim en basta olmadi kod gecersiz dedi sonra ulastim saticiya zatrn hemen cevap verdiler sagolsunlar 2. Kod gonderdiler onu girdim oldu bu sefer sıkintisiz kullaniyorum suan

Hocam sanal makinede hwid yapıp, lisansı mail yoluyla pcye taşıyarak mı yaptınız? Virüs bulaşma riski yok değil mi böyle yaparsak?
Direkt kendi bikgisayarıma hwid yaptım

Virüs olmadığını bildiğim ve olsa da umrumda olmayacağı için sıkıntı olmadı ve zaten virüs de yok kaç yıldır o dosyayı kullanıyorum formatta kullanmak için flash belleğe attım duruyor isterseniz paylaşabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Virüs olmadığını bildiğim ve olsa da umrumda olmayacağı için sıkıntı olmadı ve zaten virüs de yok kaç yıldır o dosyayı kullanıyorum formatta kullanmak için flash belleğe attım duruyor isterseniz paylaşabilirim
Bunda zaten program kurmuyorsun cmd tabanlı aç aktifleştir kapat sil mantığı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunda zaten program kurmuyorsun cmd tabanlı aç aktifleştir kapat sil mantığı
Evet hocam, gizlilik diye bir şey yok zaten. Ona bakılırsa tüm tarayıcılar bilgileri satıyor. Bu kısıma geldimi çok dert etmek saçma geldi şimdi.
Bu mu acaba sizin yaptığınız? Sorun olmazsa yaptığınız dosyanın linki filan varsa bakarım ona da.
Bunu yapmayı düşünüyorum sanal makine kurup e-mail ile lisansı alacağım sonra sanal makineyi silip, mail ile kendi bilgisayarıma girip lisansı sağlayacağım. Öyle de virüs bulaşır diyorlarsa bulaşsın artık :D

Evet hocam, gizlilik diye bir şey yok zaten. Ona bakılırsa tüm tarayıcılar bilgileri satıyor. Bu kısıma geldimi çok dert etmek saçma geldi şimdi.
Bu mu acaba sizin yaptığınız? Sorun olmazsa yaptığınız dosyanın linki filan varsa bakarım ona da.
Bunu yapmayı düşünüyorum sanal makine kurup e-mail ile lisansı alacağım sonra sanal makineyi silip, mail ile kendi bilgisayarıma girip lisansı sağlayacağım. Öyle de virüs bulaşır diyorlarsa bulaşsın artık :D
Warezturkey den aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,715
Üyeler
192,477
Son üye
sanardım
Geri