Windows disk görmüyo

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar yeni leptop aldım fakat windows kurucam diskleri görmüyor windows yazdırırken normal windows UEFI ikisini de yazdırdım görmedi sorun nedir nasıl çözerim

Arkadaşlar yeni leptop aldım fakat windows kurucam diskleri görmüyor windows yazdırırken normal windows UEFI ikisini de yazdırdım görmedi sorun nedir nasıl çözerim
2 ihtimali vardır.
1. ihtimal pc yeni olduğu için diski tam oturmamış ya da sorunlu olabilir.
2. ihtimal de
linkteki videoyu dene eğer olmazsa 1. ihtimal daha çok artar.

İntel 12 nesilden yüksek işlemcin varsa ssdleri görmesi için format ekranında yüklemen gereken dosya var onu yüklicen

İntel 12 nesilden yüksek işlemcin varsa ssdleri görmesi için format ekranında yüklemen gereken dosya var onu yüklicen
Bende 11. ve 12. nesil işlemcilerde böyle diye biliyorum. 11. ve 12. nesil işlemcinin ikisinin de kurulması gereken dosta farklı ama

Ben farklı bir şey mi dedim?
Öncelikle evet aynı şeyi söylemedik. Senin dediğine kısmen katıldığım için alıntı yapmıştım. Sanırım alıntılamaya biraz alınganlık yaptın. 12. nesil ve üzerini kasıt ederek yazmışsın. Ben 11 ve 12 diye düzelttim. 13 ve 14 de bu sıkıntıyı yaşamadım. Yaşayana da henüz denk gelmedim. Buna ek olarak ben 11. ve 12. nesil dosyalarının kendisine ait olan dosyalarının indirilip kurulması gerektiğini söyledim. Yani yazdıklarım senin yalapşap yazını yeterince doldurmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,008
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri