Vardır ürün anahtari alınca gider.arkadaşlar sağ alttaki windowsu etkineleştiri kaldırmanın kolay bir yolu var mıdır yoksa ürün anahtarı almam gerekiyor mu ?
?
?
?
?
?
?
?
Ürün anahtarı almak zorundasınızarkadaşlar sağ alttaki windowsu etkineleştiri kaldırmanın kolay bir yolu var mıdır yoksa ürün anahtarı almam gerekiyor mu ?
?
?
?
?
?
?
?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soru işaretlerini yanlışıkla yaptım pardon
@keremcnsz24 ün yaptığı ücretsiz windows etkinleştirme rehberi vardı ona bakabilirsiniz
donanimarsivi.com
cok tesekkurler herşeyi yaptımda olmadı resetmi atmak laazımÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...donanimarsivi.com
@keremcnsz24 müsait isen bu arkadaş ile ilgilenirmisin ben bu işlerden çok anlamamcok tesekkurler herşeyi yaptımda olmadı resetmi atmak laazım
Doğru yaptıysan olur, bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.cok tesekkurler herşeyi yaptımda olmadı resetmi atmak laazım
Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. bu hatayı alıyorum her şey oldu bir tek en sonda bu hatayı verdiDoğru yaptıysan olur, bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.