Neler Yeni

windows etkinleştirme

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
windows 8.1 pro kullanıyorum ve slmgr /ipk "product key" /// slmgr /skms kms8.msguides.com /// slmgr /ato kodlarını komut yöneticisine girerek windowsumu etkinleştirdim ancak bu güvenli midir kodlar güvenli mi hiçbir şey bilmiyorum bilgilendirebilir misiniz?

not: buna benzer windows 10 etkinleştirme görmüştüm ama kms kodlar farklı ve ben 8.1 pro kullanıyorum

windows 8.1 pro kullanıyorum ve slmgr /ipk "product key" /// slmgr /skms kms8.msguides.com /// slmgr /ato kodlarını komut yöneticisine girerek windowsumu etkinleştirdim ancak bu güvenli midir kodlar güvenli mi hiçbir şey bilmiyorum bilgilendirebilir misiniz?

not: buna benzer windows 10 etkinleştirme görmüştüm ama kms kodlar farklı ve ben 8.1 pro kullanıyorum
Güvenli değildir korsana girer.

kms pek tavsiye etmem

sıkıntı olmaz yıllarca öyle yaparak kullandım bir sıkıntı çıkmadı allaha şükür yada istersen KMSpico kullan

Linux kullananlar bilirler bu kmspico gibi programlar git komutlari gibi calisir. Aslinda belirli bir siteden belirli bir kod dizimi ile crackler. Tabii ki o kodun icinde ne var bilemeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,366
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri