Neler Yeni

Windows görev çubuğu tam siyah yapma

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
maalesef değişen bişey olmadı hala gri
Yazdıklarımın aynısını ben de yaptım oldu nerde hata yaptık anlamadım verileri 0 yapıp res atıp, ardından başlat,görev çubuğu ayarını açınca olmuştu bende.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    27.9 KB · Hit: 32
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    8.3 KB · Hit: 36

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Yazdıklarımın aynısını ben de yaptım oldu nerde hata yaptık anlamadım verileri 0 yapıp res atıp, ardından başlat,görev çubuğu ayarını açınca olmuştu bende.
Baslat tusuna gelince siyah oluyor, çerçeveleri de etkinlestirince cerceveler de siyah gozukuyor ama gorev cubugu gri kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanılan renk siyah olarak gözüküyor hatta açık olan uygulamanın etrafı da görev çubuğunda siyah renkli, ama görev çubuğu gri kalıyor

Ekler

• IMG_20220622_134502.jpg
    IMG_20220622_134502.jpg
    2.3 MB · Hit: 35
  • IMG_20220622_141738.jpg
    IMG_20220622_141738.jpg
    1.6 MB · Hit: 31
Son düzenleme:
Baslat tusuna gelince siyah oluyor, çerçeveleri de etkinlestirince cerceveler de siyah gozukuyor ama gorev cubugu gri kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanılan renk siyah olarak gözüküyor hatta açık olan uygulamanın etrafı da görev çubuğunda siyah renkli, ama görev çubuğu gri kalıyor
Uyuyordum cevap veremedim, Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize burdaki "ColorPrevalence" değerini 1 yapıp, görev çubuğundan bu ayarı gizliye alırsan olur sanırım. Sende o açık diye o ayarı açtım görev çubuğunda bazı yerler bende de gri oldu.

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    35.2 KB · Hit: 29

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Uyuyordum cevap veremedim, Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize burdaki "ColorPrevalence" değerini 1 yapıp, görev çubuğundan bu ayarı gizliye alırsan olur sanırım. Sende o açık diye o ayarı açtım görev çubuğunda bazı yerler bende de gri oldu.
değere baktım zaten '1' miş. dediğin ayarı yaptım nedense hala gri kaldı? :/

Top Bottom