Windows hazırlanıyor sorunu

Vesdijm

80+
Reaksiyon skoru
18
pc yi yeniden başlatmaya tıkladım ama 10 dk dir windows hazırlanıyoe bilgisayarınızı kapatmayın yazıyor ne yapmam lazım bi sorun mu oldu acaba ?

PC yi yeniden başlatmaya tıkladım ama 10 dk dir windows hazırlanıyoe bilgisayarınızı kapatmayın yazıyor ne yapmam lazım bi sorun mu oldu acaba ?
O ney ya?
Beyin.exe çalışmayı durdurdu, lütfen windowsu yeniden başlatın.
Veya pc özellikleri kötüdür yavaştır ama günc. yapacaktır.

O ney ya?
Veya PC özellikleri kötüdür yavaştır ama günc. yapacaktır.
kral hiç komik değil ama sen bilirsin
PC yi yeniden başlatmaya tıkladım ama 10 dk dir windows hazırlanıyoe bilgisayarınızı kapatmayın yazıyor ne yapmam lazım bi sorun mu oldu acaba ?
büyük ihtimalle bu hafta gelen güncellemeyi yapıyordur bendede dedi ama kısa sürdü bilgisayarın ne kadar iyiyse okadar hızlı güncellenir

O ney ya?
Veya PC özellikleri kötüdür yavaştır ama günc. yapacaktır.
Pc yi yeni aldım daha özellikleri baya iyi ama anlamıyorum neden böyle yapıyor şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu

büyük ihtimalle bu hafta gelen güncellemeyi yapıyordur bendede dedi ama kısa sürdü bilgisayarın ne kadar iyiyse okadar hızlı güncellenir

PC yi yeni aldım daha özellikleri baya iyi ama anlamıyorum neden böyle yapıyor şuan

ŞuAnda yapıyoe aynen güncellemeyi

tüh, espri tutmadı diyeceğim ama amacım o değildi zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri