Emirhan5267
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 73
- İsim
- Emirhan
şimdi uzun uzun ayrıntılı şekilde anlatıcam konuyu yardımınıza ihtiyacım var benim bir tane x hesabım ve bir tane y hesabım var ben bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım ve aldığımda kurulum yaparken x hesabının microsoftu ile kurulum yaptım işte ben belli bir süre bilgisayarı kullandım fakat nasıl olduysa hiç bir fikrim yok bilgisayar kendi kendine y hesabına geçmiş ne bir uygulama eksilmiş nede dosya her şey aynı ama durduk yere hesap değişmiş bende acama y hesabından çıkış yapıp x hesabına geçersem ne olur diye düşünüm ve x hesabına girdim yeni bir masaüstü oluştu onedrive açık olduğu için y hesabında ki dosyalar metin belgeleri falan geldi ama oyunlarımın hepsi y hesabında kaldı x hesabı bomboş şuan böyle elim kolum bağlı asıl sıkıntı ben şuan y hesabındayım ya elimde olsa bu şekilde de kullanırım ama y hesabını başka birisine verdim hiç bir şekilde erişimim yok kod gelse falan alamayacağım o yüzden ben hem kendi hesabımda olmak istiyorum yani x hesabında ve dosyalarımın gitmemesini istiyorum bunu yapmanın bir yolu var mı bide 2 tane masaüstüm var y masaüstünü silersem oyunlarım herşeyim gidecek yüksek ihtimalle bu yüzden y hesabını x hesabına çevirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim isterseniz dc veya telefondan da konuşabiliriz yeter ki birisi yardım etsin