Neler Yeni

Windows ile alakalı bir sorunum var veri eşitleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emirhan
şimdi uzun uzun ayrıntılı şekilde anlatıcam konuyu yardımınıza ihtiyacım var benim bir tane x hesabım ve bir tane y hesabım var ben bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım ve aldığımda kurulum yaparken x hesabının microsoftu ile kurulum yaptım işte ben belli bir süre bilgisayarı kullandım fakat nasıl olduysa hiç bir fikrim yok bilgisayar kendi kendine y hesabına geçmiş ne bir uygulama eksilmiş nede dosya her şey aynı ama durduk yere hesap değişmiş bende acama y hesabından çıkış yapıp x hesabına geçersem ne olur diye düşünüm ve x hesabına girdim yeni bir masaüstü oluştu onedrive açık olduğu için y hesabında ki dosyalar metin belgeleri falan geldi ama oyunlarımın hepsi y hesabında kaldı x hesabı bomboş şuan böyle elim kolum bağlı asıl sıkıntı ben şuan y hesabındayım ya elimde olsa bu şekilde de kullanırım ama y hesabını başka birisine verdim hiç bir şekilde erişimim yok kod gelse falan alamayacağım o yüzden ben hem kendi hesabımda olmak istiyorum yani x hesabında ve dosyalarımın gitmemesini istiyorum bunu yapmanın bir yolu var mı bide 2 tane masaüstüm var y masaüstünü silersem oyunlarım herşeyim gidecek yüksek ihtimalle bu yüzden y hesabını x hesabına çevirmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim isterseniz dc veya telefondan da konuşabiliriz yeter ki birisi yardım etsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom