windows iyice bozdu sizdede öylemi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,865
merhaba arkadaşlar benim pc 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi

son güncellemeden sonra banada öyle oldu açılması daha uzun sürüyor.
bir de her gün farklı foto çıkıyordu kilit ekranında güzel oluyordu
artık hep aynı foto çıkıyor.

merhaba arkadaşlar benim PC 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi
çarşamba günü yeni yama gelecek diye biliyorum veya bu hafta geldi emin değilim ama bende dün insider programı yüzüynden yeşil ekran yedim desteğe yazdım şuan bir cevap bekliyorum ve bendede pc açılma süresi değil de uygulamalarda bir yavaşlama oldu

çarşamba günü yeni yama gelecek diye biliyorum veya bu hafta geldi emin değilim ama bende dün insider programı yüzüynden yeşil ekran yedim desteğe yazdım şuan bir cevap bekliyorum ve bendede PC açılma süresi değil de uygulamalarda bir yavaşlama oldu
bugün güncelleme yaptım ama

Yavaş açılma sorunları yaşıyorsanız bu yönergeyi uygulayınız.

Eğer bir şirket çalışanı değilseniz Windows 10 Pro kullanmanın'da bir mantığı yoktur, hatırlatayım.

İyi günler, Treyarch.

bugün güncelleme yaptım ama
bende bugün windows defender ile ilgili bir güncelleme yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bir şirket çalışanı değilseniz Windows 10 Pro kullanmanın'da bir mantığı yoktur, hatırlatayım.

İyi günler, Treyarch.
Hocam ben dün bu hatayı aldım birebir aynısı beta sürüm kullandığım için olduğunu düşünüyorum

Minidump dosyasında hata verenleri düzelttim o tarafta bir şey kaldığını düşünmüyorum

FightForHonor,

Yeşil ekran problemleri ağırlıklı olarak ekran kartı kaynaklı olmaktadır. Siz yeşil ekran sorunu mu yaşadınız?

İyi günler, Treyarch.
Normal oyun oynayan kullanıcılara hangi w10'u öneriyorsunuz ?

FightForHonor,

Yeşil ekran problemleri ağırlıklı olarak ekran kartı kaynaklı olmaktadırlar. Siz yeşil ekran sorunu mu yaşadınız?
Ben ekran kart kaynaklı yeşil ekran sorunlarının "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" cümlesi olduğunda kaynaklandığını biliyorum ama o yazan yazıda yukarda attığım ekranın birebir aynısıydı

Hocam @ ile yazarsanız daha iyi olur gibi arkadaşın görmeme ihtimali var.
Ayarlardan o konuya mesaj atınca bildirim almasını etkinleştirebilirsin bende aktif o yüzden görüyorum

İyi günler, Treyarch.
Windows 10 pro ve home farkları neler ?

Dark Lightning

Ben ekran kart kaynaklı yeşil ekran sorunlarının "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" cümlesi olduğunda kaynaklandığını biliyorum ama o yazan yazıda yukarda attığım ekranın birebir aynısıydı

Ayarlardan o konuya mesaj atınca bildirim almasını etkinleştirebilirsin bende aktif o yüzden görüyorum
Yok ondan değil bir süre sonra gelmiyor ayrıca hani ben her mesaja gitmem genelde etiketlenmediysem. Ya da alıtnılanmadıysam.

Geri