Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
merhaba arkadaşlar benim pc 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi
Şükret knk ben 1dk 10 saniyede açıyorum. (tabi Win7)merhaba arkadaşlar benim PC 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi
çarşamba günü yeni yama gelecek diye biliyorum veya bu hafta geldi emin değilim ama bende dün insider programı yüzüynden yeşil ekran yedim desteğe yazdım şuan bir cevap bekliyorum ve bendede pc açılma süresi değil de uygulamalarda bir yavaşlama oldumerhaba arkadaşlar benim PC 11 saniyede açılıyodu bugün 15-17 saniyede açılıyor windows 10 pro iyice bozdu sizdede öylemi
bugün güncelleme yaptım amaçarşamba günü yeni yama gelecek diye biliyorum veya bu hafta geldi emin değilim ama bende dün insider programı yüzüynden yeşil ekran yedim desteğe yazdım şuan bir cevap bekliyorum ve bendede PC açılma süresi değil de uygulamalarda bir yavaşlama oldu
donanimarsivi.com
bende bugün windows defender ile ilgili bir güncelleme yaptımbugün güncelleme yaptım ama
Hocam ben dün bu hatayı aldım birebir aynısı beta sürüm kullandığım için olduğunu düşünüyorumYavaş açılma sorunları yaşıyorsanız bu yönergeyi uygulayınız.
Sistemin Yazılımsal Performans Optimizasyonunu Sağlama
Bu konuda sistem performans düşüşü donma, kasma, zararlı etkisi gibi temel can sıkıcı sorunların çözümünü, ve gerekli sistem bakım, onarım adımlarını gerçekleştirerek performans sorunlarının nasıl önüne geçebileceğinizi anlatacağım. 1) Başlangıç Hızlandırma Windows+R kombinasyonu ile...donanimarsivi.com
Eğer bir şirket çalışanı değilseniz Windows 10 Pro kullanmanın'da bir mantığı yoktur, hatırlatayım.
İyi günler, Treyarch.
Hocam @ ile yazarsanız daha iyi olur gibi arkadaşın görmeme ihtimali var.FightForHonor,
Yeşil ekran problemleri ağırlıklı olarak ekran kartı kaynaklı olmaktadır. Siz yeşil ekran sorunu mu yaşadınız?
Normal oyun oynayan kullanıcılara hangi w10'u öneriyorsunuz ?Yavaş açılma sorunları yaşıyorsanız bu yönergeyi uygulayınız.
Bu konuda sistem performans düşüşü donma, kasma, zararlı etkisi gibi temel can sıkıcı sorunların çözümünü, ve gerekli sistem bakım, onarım adımlarını gerçekleştirerek performans sorunlarının nasıl önüne geçebileceğinizi anlatacağım. 1) Başlangıç Hızlandırma Windows+R kombinasyonu ile...donanimarsivi.com
Eğer bir şirket çalışanı değilseniz Windows 10 Pro kullanmanın'da bir mantığı yoktur, hatırlatayım.
İyi günler, Treyarch.
Ben ekran kart kaynaklı yeşil ekran sorunlarının "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" cümlesi olduğunda kaynaklandığını biliyorum ama o yazan yazıda yukarda attığım ekranın birebir aynısıydıFightForHonor,
Yeşil ekran problemleri ağırlıklı olarak ekran kartı kaynaklı olmaktadırlar. Siz yeşil ekran sorunu mu yaşadınız?
Ayarlardan o konuya mesaj atınca bildirim almasını etkinleştirebilirsin bende aktif o yüzden görüyorumHocam @ ile yazarsanız daha iyi olur gibi arkadaşın görmeme ihtimali var.
Windows 10 pro ve home farkları neler ?Yavaş açılma sorunları yaşıyorsanız bu yönergeyi uygulayınız.
İyi günler, Treyarch.
Yok ondan değil bir süre sonra gelmiyor ayrıca hani ben her mesaja gitmem genelde etiketlenmediysem. Ya da alıtnılanmadıysam.Ben ekran kart kaynaklı yeşil ekran sorunlarının "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" cümlesi olduğunda kaynaklandığını biliyorum ama o yazan yazıda yukarda attığım ekranın birebir aynısıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlardan o konuya mesaj atınca bildirim almasını etkinleştirebilirsin bende aktif o yüzden görüyorum