deneme süresi bitince ne oluyor?deneme süresi var 6 ay kadar sonra 3 kere daha uzatabilrisin bu süreyi.
Yada istersen 200-300 tl ye anahtar satın alabilirsin.
Diğer yolları tavsiye etmem.
bende win 10 kurmayı düşünüyorum ben nasıl yapsam ki dediğiniz gib düşünmüştümdeneme süresi var 6 ay kadar sonra 3 kere daha uzatabilrisin bu süreyi.
Yada istersen 200-300 tl ye anahtar satın alabilirsin.
Diğer yolları tavsiye etmem.
kurulumu nasıl yapmalıyız biraz araştırdım ama kısaca yazar mısın iso dosyasını falan nereden indirelim30 veya 90 gün sonra sağ altta kalıcı Windowsu etkinleştirin yazısı çıkacak ve bazı kişiselleştirmeleri kullanamazsın onun dışında bir şey yok.
Microsoft activation scrips ile kalıcı etkinkeştirebilirsin.
Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma kısmından indir hazırlıyor her şeyi.bende win 10 kurmayı düşünüyorum ben nasıl yapsam ki dediğiniz gib düşünmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurulumu nasıl yapmalıyız biraz araştırdım ama kısaca yazar mısın iso dosyasını falan nereden indirelim
teşekkür ederim30 veya 90 gün sonra sağ altta kalıcı Windowsu etkinleştirin yazısı çıkacak ve bazı kişiselleştirmeleri kullanamazsın onun dışında bir şey yok.
tamam burayı biliyorum ya direkt flash'a kuruyor ya da iso dosyasını indiriyor rufusla yazdırıp flash'a öyle kuruyoruzWindows 11 Yükleme Medyası Oluşturma kısmından indir hazırlıyor her şeyi.
Rufus ile yazdırman lazım.
Crack anahtarlar olur onları araştırarkadaşlar ben rufustan Windows 11 kuracağım bu windows 11i istediğim kadar kullanabilirmiyim (lisanssız)
yoksa denemek için bir süremi veriliyor?
peki bir şey daha soracağım deneme süresi bitince Windows 11 den çıkmıyor demi Windows 11 de kalıyor30 veya 90 gün sonra sağ altta kalıcı Windowsu etkinleştirin yazısı çıkacak ve bazı kişiselleştirmeleri kullanamazsın onun dışında bir şey yok.
Kalıyor.peki bir şey daha soracağım deneme süresi bitince Windows 11 den çıkmıyor demi Windows 11 de kalıyor